Alışveriş - Moda Yeni yılın coşkusunu hisset!
Paylaş
Yeni yılın coşkusunu hisset!

Canlı renkler, mutlu gülümseler ve yeni başlangıçlar…Kulağa çok hoş geliyor değil mi? Yıl başında essence ile bu ritmi sen de yakalayabilirsin...

2018’i karşılayacağın parti ve organizasyonlarda kıyafetin kadar makyajınla da tüm gözlerin üzerinde olmasını istiyorsan, essence portföyünde yer alan ürünleri tercih edebilirsin. Tırnakları canlandıracak ojelerden, parti modu yaratacak rujlar ve gözlerinizi vurgulayacak farlara kadar makyajında kullanacağın her detayı essence ürünleriyle sağlayabilirsin. Renkleri, enerjisi ve canlılığıyla essence, seni gireceğin ortamların yıldızı haline getirecek.


Etkileyici bakışlar, çekici dudaklar


Mat görünümüyle yüksek renk dağılımı sağlayan essence matt matt matt lipstick ve essence matt matt matt lipgloss’un kırmızı ve şeftali tonları dudaklarına çekici bir hava katacak. Dudaklarını şekillendirmek için de kadife mat görünümlü dudak kalemlerini tercih edebilirsin. Göz makyajında ise, essence my must haves göz farları 20 renk çeşidiyle bakışlarının etkisini artıracak. Geniş ve kıvrımlı fiber fırçasıyla essence get BIG! lashes kirpiklerini hacimlendirecek yumuşak toz dokusu ile mat dokunuşlu matt touch allık ile tenine taze bir renk katarak, makyajını tamamlayabilirsin.


Tırnaklar renklensin


Yoğun renkleri, yüksek kapatıcılığıyla birleştiren yeni the gel essence ojeleri, jel parlaklığı ve uzun süre kalıcılığıyla gözdeniz olacak. essence colour boost ise, pastel ve yoğun renklerde pigmentli yapısıyla tırnak stili yaratmayı vadediyor.



essence matt matt matt lipstick fiyatı: 9.9 TL
essence matt matt matt lipgloss fiyatı: 9.9 TL
essence soft contouring lipliner fiyatı: 4.5 TL
essence my must haves fiyatı: 6.5 TL
essence get BIG! Lashes maskara fiyatı: 9.9 TL
matt touch allık fiyatı: 10.75 TL
essence the gel oje fiyatı: 3.5 TL
essence colour boost oje fiyatı: 7.5 TL

Haberin Devamı