Advertorial Yeniçağın yatırım alanı icralık mallar
Sponsorlu

Yeniçağın yatırım alanı icralık mallar


Paylaş
Yeniçağın yatırım alanı icralık mallar

Yeniçağın yatırım alanı icralık mallar

18 bin liraya 2008 model Audi A3, 30 bin liraya Beylikdüzü'nde 3+1 daire, 15 bin 600 liraya 2008 model Mercedes Vito... Sadece bu kadar da değil; Boğaz'da bir yalı, büyükbaş hayvan, hastane malzemeleri, çeşitli bilgisayar ve telefonlar! Bütün bu saydıklarımız icra dairelerinden satışa çıkarılan ve satılan mallardan sadece bazıları.

2008 yılında Can Emrah ÖZORAL tarafından kurulan icralik.com , üyelik sistemi ile çalışan icra ihalelerine üyeleri adına vekaleten katılan, danışmanlık hizmeti veren, dev kadrosu ile her geçen gün artan üye sayısıyla Türkiye’nin kendi alanındaki rakipsiz kuruluşudur.

İcralik.com sitesinde tüm yurt genelindeki icra ihalelerini yayınlamakta olup, üyelerine kriterleri doğrultusunda icralik.com’un uzman kadroları tarafından desteklenerek ve yönlendirilerek icra ihalelerine katılımları sağlanmaktadır.

İcralik.com özellikle VIP hizmet alan üyelerine geniş bir çerçevede menkul ve gayrimenkul konusunda detay bilgiler vermekte olup özellikle gayrimenkul fotoğraflarını da sitesine ekleyerek VIP üyelerine farklı bakış açısı sağlamaktadır. Olası problemlerde üyelerini uzman kadroları ile destekleyerek profesyonel çözümler sunmaktadır.

Nasıl kar elde edebiliriz?

İcradan satılacak 100.000TL’lik bir daireyi göz önüne alalım. Bu ev için bir değer tespit edilir. Değer tespiti doğru yapılmış ise 100.000TL’nin % 60’ı üzerinden ihaleye çıkarılır (60.000TL den). Bu fiyat ile evin gerçek piyasa değeri yapılan karlılık araştırmaları ile müşteriye sunulur. Bundan sonrası üyenin kafasında oluşturmuş olduğu karlılık ile doğru orantılı çalışır. Üye kar yapacağına inandığı son banta kadar arttırmasını icralik.com ‘un görevlendirdiği ihale uzmanına dikte eder. İlk ihaleye katılım olmazsa ve ya alıcı çıkmazsa bir hafta sonra ihale muammer bedelin %40’ı üzerinden tekrar satışa açılır.

Gayrimenkul sayısında ki artış krizi fırsata çevirmek isteyenler için yeni bir bakış açısı yarattı. İcralik.com üyeleri kendilerine sağlanan profesyonel destek ve doğru ekspertiz çalışmaları ile ciddi kazançlar elde etmeye başladılar.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.