Magazin Yepyeni dizi 'Küstüm Çiçeği' başlıyor

Yepyeni dizi 'Küstüm Çiçeği' başlıyor

Paylaş
Yepyeni dizi 'Küstüm Çiçeği' başlıyor

Medya Skala'nın yapımcılığını üstlendiği 'Küstüm Çiçeği' adlı televizyon dizisi yeni sezonda TRT 1 ekranlarında izleyiciye merhaba diyecek

Senaryosunu Güliz Kucur'un yazdığı, yönetmenliğini Kemal Uzun’un üstlendiği Küstüm Çiçeği TV dizisinde Füsun Demirel, Ali Erkazan, Erdal Tosun, Sezin Akbaşoğulları, Emin Gürsoy, Ayfer Dönmez, Sezgi Mengi, Engin Hepileri, Murat Cemcir, Esra Ronabar, Ayşenur Yazıcı, Kaya Akarsu, Sevim Gelenbe, Zeynep Evrim Aydın, Ozan Uygun ve Aydoğan Oflu rol alıyor.

Haberin Devamı

35 sene sonra, bir inat uğruna boşanmaya kalkışan Asuman ve İsmail Cevizli çiftini konu alan Küstüm Çiçeği; seneler evvel bin türlü engeli aşarak, birbirlerinin hasmı ailelerinin sözünü dinlemeden kaçıp evlenen Asuman ve İsmail'in hikayesini anlatıyor.

İstanbul’da evlenen çift dört çocuk büyütür, Kilis yemekleri yaptıkları lokantalarının ününü herkese duyurmayı başarırlar! Fakat gün gelir bu aile saadeti büyük bir sarsıntı ile ağır hasar alır.

Asuman ve İsmail’in boşanması; devamında başta çocukları, torunları, damatları, gelin ve damat adayları; akrabaları, yakın ahbap ve komşuları olmak üzere herkeste bir domino etkisi gösterecektir.

Dizi Eylül ayında TRT ekranlarında...