Spor Yepyeni Fenerbahçe

Yepyeni Fenerbahçe

Paylaş
Yepyeni Fenerbahçe

Fenerbahçe, Akhisar sınavına farklı bir kadroyla çıkacak. Sakatlıktan tamamen kurtulan Yobo ile Mehmet Topal ilk 11'de olacak. Krasic sağda görev yapacak. Sow-Kuyt ikilisi de ileride gol arayacak

Sahasındaki Antalyaspor yenilgisiyle büyük şok yaşayan Fenerbahçe 10. haftada oynayacağı Akhisar maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler’in bu karşılaşmada farklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Yobo ile Mehmet Topal’ın yokluğunda savunma ve orta alanda büyük sorunlar yaşayan Fenerbahçe, yarın oynanacak maçta bu iki oyuncusunu da kullanacak. Oynadığı maçlarda verilen şansı iyi kullanamayan Serdar Kesimal kulübeye çekilecek. Sakatlığından sonra görev aldığı karşılaşmalarda beklentilerin uzağında kalan Krasiç ise mecburen sahada olacak. Sırp futbolcu, Mehmet Topuz’un yokluğunda sağ kanatta görev yapacak. Teknik direktör Aykut Kocaman hücumda ise Sow- Kuyt ikilisiyle gol arayacak.
Can Bartu Tesisleri’nde dün Akhisar sınavının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de futbolcuların neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Sadece 3 eksik var

Sakatlıktan tamamen kurtulan Topal ile Yobo’nun da takımla çalışması moralleri artırırken, Meireles, Mehmet Topuz ve Egemen arkadaşlarından ayrı çalıştı. Kocaman’ın yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu. Bu arada Fenerbahçe bugün saat 11.00’de başlayacak antrenmandan sonra özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İzmir’e hareket edecek.

Yusuf Dursun/Fanatik

Haberin Devamı