Spor Yer gök bordo-mavi

Yer gök bordo-mavi

Paylaş
Yer gök bordo-mavi

Fenerbahçe'yi net bir skorla devirip Ziraat Türkiye Kupası'na uzanan Trabzonspor'un sevinci adeta yeri göğü inletti

Şanlıurfa GAP Arena’da muhteşem bir futbol sergileyip Fenerbahçe’yi sürklase eden ve Türkiye Kupası’nı 8. kez müzesine götüren Trabzonspor’da büyük sevinç var.

90 dakikanın tamamlanmasıyla birlikte Şanlıurfa’da başlayan gösteriler sabahın erken saatlerinde Trabzon’da son buldu.

Kamp yapılan oteldeki eğlencede özellikle yabancı futbolcuların kolbastı şovu dikkat çekerken, dönüş yolculuğu sırasında uçaktaki sevinç de görülmeye değerdi. Hatta bir ara pilot, kafileyi uçakta zıplamamaları konusunda uyardı.

Ancak Rigobert Song, “Bize her yer Trabzon” deyip uçağın içini yeniden coşturdu. Bu sırada duruma müdahale eden hostes “Değerli yolcularımız, başkanınız kızıyor. Lütfen yerlerinize oturun” dedi ve tezahüratlara ara verildi.

10 BİN KİŞİ KARŞILADI

Uçak Trabzon Havalimanı’na inince eğlence yeniden doruk noktasına çıktı. 10 bin taraftarın karşıladığı kafile, buradan üstü açık otobüse bindi.

Normalde 10 dakika süren şehir merkezine 1.5 saatte varabilen bordo-mavililer, Atatürk Alanı’nda taraftarlarıyla bütünleşti. Sabahın erken saatlerine kadar süren eğlencede, halaylar çekildi, şarkılar söylendi.

Bu arada Trabzonspor’da kutlamalar yarın da devam edecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin yanındaki marinada saat 12.00’da köfte partisi düzenleneceği, ardından bordo- mavililerin yolcu gemisiyle deniz turu atacağı açıklandı.

Pazartesi günü de kupa İstanbul’a getirilip, Denizli maçı öncesi Olimpiyat Stadı’nda gövde gösterisi yapılacak.

2

Haberin Devamı