Gündem Yer İzmir... Aracını bu halde bulunca şoke oldu

Yer İzmir... Aracını bu halde bulunca şoke oldu

Paylaş
Yer İzmir... Aracını bu halde bulunca şoke oldu

İzmir’de engelli rampasına park eden kişi, aracının yanına geri döndüğünde otomobilinin not kağıtlarıyla kaplandığını görünce şoke oldu. Engellilere karşı duyarsız davranan kişinin arabasını, 'post it' denilen not kağıtlarıyla kaplayan Youtuber Semih Uyulgan’a, çevredeki vatandaşlar da destek verdi. Sahibinin aracının yanına geldiği o anlar telefon kamerasıyla kaydedildi

İzmir’in en işlek yerlerinden biri olan Konak ilçesine bağlı Alsancak semti, ilginç bir ‘ders verme’ olayına sahne oldu.

Çektiği videolarla çok sayıda izleyici kitlesine ulaşan Semih Uyulgan isimli Youtuber, bu kez de engelli rampalarına park eden araçları markajına aldı.

ONLARCA KİŞİ ARABASINI NOT KAĞIDIYLA KAPLADI


Uyulgan, Kordon boyunda engelli rampasına park eden bir aracı 'post it' denilen not kağıtlarıyla kaplamaya başladı. Uyulgan’a, bir süre sonra çevredeki vatandaşlar da yardım etti. Kısa süre içerisinde onlarca kişi adamın otomobilini not kağıtlarıyla kaplarken, yoldan geçen vatandaşlar da o anları cep telefonlarına kaydetti.

ARABASINI O HALDE GÖRÜNCE ŞOKE OLDU


Baştan aşağıya kağıtlarla kaplanan otomobilin son halinde ise engelli sembolü ortaya çıkartıldı. Otomobilin yanına gelen araç sahibi ise gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Videoda yüzü gizlenen araç sahibi, önce aracındaki kağıtları sökmeye başladı, ardından “Bunu siz mi yapıyorsunuz kardeşim? Verirsin plakayı çektirirsin arabayı” dedi. Adam, sadece şoför koltuğuna denk gelen bölümlerdeki kağıtları sökerek alandan uzaklaştı.

Sahibinin aracının yanına geldiği o anlar;