Dünya Yerde uyurken saçlarını robot süpürge kaptı!

Yerde uyurken saçlarını robot süpürge kaptı!

Paylaş
Yerde uyurken saçlarını robot süpürge kaptı!

Üzerindeki sensörler vasıtasıyla zeminde otomatik olarak gezinip kendi kendine temizlik yapan bir robot süpürge, yerde uyuyan sahibinin saçlarını da toz sanıp içine çekti. Talihsiz kadını bu kötü durumdan, can havliyle eve çağırdığı itfaiye ekipleri kurtardı

POSTA.COM.TR
Güney Kore'nin Çangvon kentinde yaşanan olayda, 52 yaşındaki kadın 'fütüristik' bir faciadan kılpayı kurtuldu. İsmi açıklanmayan 52 yaşındaki kadın, çalışır vaziyette bıraktığı ropot süpürgeyi unutup, halının üzerinde şekerleme yapmak istedi. Kısa süre sonra uykuya dalan kadın, bir anda saçlarının feci şekilde çekilmeye başlamasıyla yerinden fırladı.

İTFAİYEYİ ÇAĞIRDI


Robot süpürge, evin içinde gezip gezip en sonunda kadının yattığı yere kadar gelmiş ve onun saçlarını da toz sanıp çekmeye başlamıştı. Robotun içinde sıkışıp kalan saçlarını bir türlü kurtaramayan ev sahibi, can havliyle itfaiyeyi aradı. Gelen ekipler kadının saçlarını binbir güçlükle süpürgeden ayırmayı başardı.

YERDE UYUMA KÜLTÜRÜ OLAN ÜLKELERDE TEHLİKELİ!


Sensörleri vasıtasıyla kendine yön bulabilen, merdivenlerden yuvarlanmayan ve engellerle karşılaştığında manevra yapabilen bu cihazların, Japonya ve Güney Kore gibi, insanların yerde oturmayı ve uyumayı sevdiği ülkelerde bu tür tehlikelere neden olabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı