Yaşam Yerden tasarruf ettiren kanepeler misafirleri de çok seviyor

Yerden tasarruf ettiren kanepeler misafirleri de çok seviyor

Paylaş
Yerden tasarruf ettiren kanepeler misafirleri de çok seviyor

Şehir hayatının hızlı temposu ve değişen yaşam koşulları ev dekorasyonlarında fonksiyonelliği gerekli kılıyor. Evlerde oda sayısı ve metrekare azalırken, yer kaplamayan çok amaçlı mobilyalar artık daha fazla tercih ediliyor. Akıllı değişim konseptiyle yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka, konfor ve modülerliği bir arada sunduğu koltuk ve kanepeleriyle günümüzün hızlı yaşam koşullarına ayak uyduruyor

Günümüzün şehir ve yaşam koşullarının değişmesi mobilya ihtiyaçlarını da değiştirdi. Modern stil ev dekorasyonunun vazgeçilmez öğesi olan konforlu koltuk ve kanepeler, artık modüler birçok özelliği içinde barındırıyor. Özellikle de evi küçük olan ve sıklıkla misafir ağırlayanların işini daha da kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Evinde oda sayısı az olup misafirlerine ayrı bir oda ayıramayan kişilerin en büyük sorunu konuklarına yatabilecekleri rahat bir yer sunmak. Buka; Ada, Boxx, Nokta serisi koltuk ve kanepeleri konfor ve modülerliği bir arada sunarak, küçük boyutlu evler için pratik çözümler sunuyor ve misafir ağırlamayı sorun olmaktan çıkarıyor.