Dr. Haydar Dümen Yerinde kullanırsanız...
HABERİ PAYLAŞ

Yerinde kullanırsanız...

Haberin Devamı

Her kadın cinselliği farklı yaşar. Bazılarının ateşi fazladır, bazıları ise daha soğuk ve tedbirlidir. İşte bu noktada devreye fanteziler girer. Erkek, birlikte olduğu kadının nelerden hoşlandığını ve neyin onu mutlu ettiğini biliyorsa işi kolaylaşır...

Ayrılık sebebini anlatamıyorum

22 yaşındayım, cinsel organım çok büyük. Nişanlım görünce beni terk etti. Herkes üzerime geliyor, ayrılık nedenini de açıklayamıyorum, ne olur bana yol gösterin.
CEVAP
Değerli okurum, niye sorarlar anlamıyorum. Ama sen yine nezaketen meraklıları geri çevirme. Aşağıdaki önerilerden birini seç ve söyle.
1) Kahvemin şekerini az koyuyordu.
2) Çayımın demini kaçırıyordu.
3) Öpüşürken gözlerini kapatmıyordu.
4) Sarıldığında bir bacağını dizden bükmüyordu.
5) Öpüşme süresini ayarlayamıyordu.
6) Hiç risk almıyordu, demek ki beni sevmiyordu.
7) Benimle yalnız kalmaktan çok korkuyordu.
8) Gereksiz sorular soruyordu.
9) Aileme gittiğimizde ananım elini öpüyor, dönüşte öpmüyordu.
10) Bir sorun daha var, tamam şimdi hatırladım, hep hayal kuruyordu. İşte değerli okurum, seç al.

Sevgilim sürekli küsüyor

26 yaşındayım, 2 yıldır kız arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz. Sevgilim çok istekli, her akşam birlikte olmak istiyorum. Yorgun eve geliyor, bu tempoya yetişemiyorum. Bu yüzden bana küsüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Şimdi ben ne yapayım değerli okurum? Tarot falına mı yoksa kahve falına mı bakayım? Ya da remil mi atayım? Kızı kapattın eve. Ne yapsın, ne etsin? Biyolojik ve psikolojik aktivitesini nasıl eritsin de üzerine 1 bardak soğuk su içsin? Sen yorgunsun ve haklısın. Yorgun olmasan da senden yana olan ritmine uyamazsın. Kızın orgazm durumu da önemli. Eğer orgazm oluyorsa şımarmasın. Orgazm olmuyorsa, azıp kudurmasın.

O öyle, ben böyleyim diye fren düğmelerine bassın, uzlaşmaya baksın. Uzlaşma sağlanamıyorsa, ancak bu tempoyu evlilikte de bekliyorsa sen dayanamaz, çökersin. Kıza söyle sayıklamasın, bana göre kesin kararını versin, kendi hayatına sahip çıksın.

Geneleve gitmekten utanıyorum

19 yaşındayım, gün geçtikçe isteğim artıyor. Geneleve gitmekten de çok utanıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, senin yaş grubunda 18-22 yaş arası ülkede sanırım ülkede 1 milyon genç vardır. Onlar ne yapıyorsa sen de onu yapmalısın. Ben aşağıda sıralıyorum, ya kura çekersin ya da birini seçersin.
1) Mastürbasyon idareli olsun.
2) Bir yanlış yapmadan ve başın belaya girmeden birini bulmalısın.
3) Olayın bir bölümünü rüyalarına bırakır, yılda 1-2 kere de milli formayı yoklarsın.
4) Hiçbir şey yapmaz, ‘Yandım Allah’ şarkısını söylersin. Bana sorarsan birinci maddeden yüzde 50, ikinci maddeden çok dikkatli bir katkıyla mastürbasyon salatasına maydanoz katarsın. Salatayı beklemeye alırsın. Bu arada sadece tadına, tuzuna bakarsın, hangi sofrada ne zaman ve nasıl yiyeceğine karar verirsin. O zaman bir sorun çıkarsa beni ararsın.

Hamile kalmış olabilir mi?

Bir hafta önce sevgilimle ilişkiye girdik. Çok kısa sürdü, ben dışarı boşaldım. Sevgilim şimdiye kadar bir gariplik hissetmediğini söyledi. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99.9 hamile değil.

Memelerim çok küçük

21 yaşında kızım, memelerim çok küçük. Artık memelerimin büyüyeceğini sanmıyorum. Bana ne tavsiye edersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, evlen, çocuğun olsun. Çocuk ve kocan onları büyütecekler. Şimdilik dokunma.

Süre ne kadar olmalı?

Acaba normal bir boşalma süresi ne kadardır?

CEVAP

Değerli okurum, 5 dakikadan yukarı çıksın, yarım saatten aşağı insin.

Eğriliği için ne yapayım?

18 yaşındayım. Cinsel organım eğri ve boyu 17 santim. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bazen boyu uzunlarda bu eğrilik görülüyor. Şimdilik yapacağın bir şey yok. Cinsel ilişkine engel olmadığı sürece operasyonla düzeltmeyi ben önermiyorum. Laf aramızda bazı eğrilikler de iyidir yani.

Ne kadar mastürbasyon yapmalıyım?

16 yaşındayım. Penisim 7 santim. Kilom yok. Mastürbasyon yapmıyorum. Penisimin büyümesi için sizce ne kadar yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, mastürbasyonla penis büyümez. Onu büyüten mekanizma kanında, hormonlarında ve beynindedir. Onların verdiği karar neyse o olur. Anladığım kadarıyla testislerin normal. Beklemede kal. Ama fırsat olunca bir doktora gitmeyi ihmal etme.

İlişkiye girsem kan gelir mi?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın cinsel organı vajinama girdi ama birleşme olmadı. 2-3 saat sonra kahverengi akıntı geldi. Doktora gittim. Doktor “Kızlık zarının küçük bir kısmı yırtılmış” dedi. Tekrar ilişkiye girsem kan gelir mi? Ya da ben hâlâ bakire miyim?

CEVAP

Değerli okurum, bir yanda doktor, bir yanda senin ifaden, öte yanda da tanımadığımız boyutlarıyla bir erkek var. Kanamalar bu boyutlarla da ilgilidir. Ama bunu erkekler dikkate almazlar. Kendileri kraldır ya!!! Hep kana odaklanırlar. Peki kanadı. Kanasa ne olacak, kanamasa ne olacak? Senin kimliğini kanın değil, canın ve aklın oluşturacak. Parolanız bu, mutluluk yolunuz olsun.

Heyecandan mı?

25 yaşındayım. Daha önce 5 kez birliktelik yaşadım ama başarısız oldum. Normalde mastürbasyon yaparken ereksiyon oluyorum. Sorunum psikolojik mi yoksa çok heyecanlandığım için mi olmuyor?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik. Elbette heyecanlandığın için oluyor. Heyecanın kökeni de psikolojik. Olumlu koşullarda ve bir kişiyle uzun süreli, güvenli bir ortamda sorun kendiliğinden çözülecek.

Yanma ve ağrı oluyor

22 yaşındayım. Haftada 3 defa mastürbasyon yapıyorum. Yaklaşık 1 haftadır boşalırken penisimde ve kasıklarımda ağrı ve yanma oluyor. Sizce doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanmıyorum ama doktorlukta kural şudur: Bu tür soru soranlara gitme diyemezsin. Dersen altından kalkılmayacak sorumluluk alırsın. Ama bir de mantık var, tecrübe var. Ona göre de bir şey söylememiz gerekir. Ortayı bulalım, 1 hafta daha böyle giderse, ki bu sürede 10 gün kadar da mastürbasyonu bırak, sonra ne oldu ya da olmadı diye bize yeni bir mail at.

Baba olmak istiyorum

26 yaşındayım, 2 yıllık evliyim ama çocuğum olmuyor. Meni çok az geliyor. Ameliyat için doktorlar garanti veremiyor. Baba olmak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, konu alanımın dışında. Kadın doğum ve üroloji uzmanları arasında çözülecek bir olay. Bence ameliyata gerek yok. Sonuç kesin olmadığı sürece bıçak altına yatılmaz. Sanırım tüp bebekle bu iş çözülür.

Gebelik ihtimali nedir?

Kız arkadaşımla adetinden sonraki 14’üncü gününde sürtünerek ilişki yaşadık. İçine boşalmadım ama biraz zevk suyu aktı. Acaba hamile kalma ihtimali nedir?

CEVAP

Değerli okurum, yok yavrum.

Vajinal orgazm için doktora gideyim mi?

2 yıllık evliyim. Bekarken mastürbasyon yapardım. Klitoris ve vajinal orgazm olarak iki çeşidi varmış. Ben klitoris orgazm yaşıyorum. Vajinal orgazm için bir uzmandan yardım alayım mı? Yoksa kendim mi keşfetmeliyim?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazma ulaşman için psikolojik yardımın fazla yararı olmuyor. Belki karı-koca birlikte uzmana giderseniz fanteziler ve teknik konusunda size yardımcı olur. Birleşme sırasında klitorisi de devreye sokarsanız zamanla vajinal orgazma geçersin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder