Spor Yerli Giggs 'Trabzon' dedi

Yerli Giggs 'Trabzon' dedi

Paylaş
Yerli Giggs 'Trabzon' dedi

Oyun stiliyle Ryan Giggs'e benzetilen Bursasporlu Eren Albayrak, "Trabzonspor beni, ben de Trabzonspor'u istiyorum" diyerek rengini belli etti

Bursaspor’da kadro dışı kaldıktan sonra bir süredir takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren genç futbolcu Eren Albayrak’ın sezon sonundaki adresi büyük ölçüde belli oldu.

Karadeniz ekibinin kendisiyle temas kurduğunu doğrulayan 21 yaşındaki futbolcu, “Trabzonspor beni, ben de Trabzonspor’u istiyorum. Sezon sonunda büyük bir aksilik çıkmazsa bordo-mavili formayı giyeceğim” diyerek yeni renklerine selam gönderdi.

Oyun stiliyle Manchester United’ın dünyaca ünlü futbolcusu Ryan Giggs’e benzetilen ve kendi yaş kategorisinin en parlak isimlerinden biri olan Eren Albayrak’ı hem Ünal Karaman’ın hem de Şenol Güneş’in izleyerek olumlu görüş belirttiği kaydedildi.

Futbola Bursaspor alt yapısında başlayan 1991 doğumlu Eren Albayrak, kariyeri boyunca tüm yaş kategorilerinde milli forma giydi. Genç oyuncunun amacı Bursaspor’daki sıkıntılı günleri bir an önce aşmak ve yeniden aktif şekilde futbol oynayıp A Milli Takım formasını da giyebilmek.

Haberin Devamı