Pazar Postası 'Yerli playboy' Taha Özer'in açık seçik portresi
Paylaş
'Yerli playboy' Taha Özer'in açık seçik portresi

‘Teşhir’ onun göbek adı. Sanal pornografinin sınırlarında geziniyor. Milyonluk otomobiller, çıplak kadınlar, silahlar ve deste deste paralar hep ortalarda. Millet seviyor Taha Özer’in bu havasını. Sadece Instagram’da 872 bin takipçisi var. Sosyal medya fenomeni DJ Taha’yı mercek altına aldık

Oya Çınar

ERZURUMLU BILZERIAN


Taha Özer için en geçerli tanım: Provokatif paylaşımlarıyla dünya çapında fenomen olan Amerikalı profesyonel poker oyuncusu Dan Bilzerian’ın yerli taklidi. Özer’in Bilzerian’dan en büyük farkı Erzurumlu olması...



29 yaşında, Yeditepe Üniversitesi İşletme mezunu. Ünlü bir ayakkabı firmasının veliahdı. DJ ve sosyal medya fenomeni. Her paylaşımının beğenisi en az 30 bin! Sadece Instagram takipçilerinin sayısı 872 bin. Daha bunun Snapchat’i, Facebook’u, Periscope’u var. İnsanın ister istemez bu yüz binlerce takipçiye sorası geliyor: Neyin peşindesiniz kuzum? Ama cevabı bulmak zor değil!

TANGASIZ GİRİLMEZ


Taha Özer’in tek fotoğraf karesinde santimetrekareye düşen bikinili, mavi lensli kadın sayısı ortalama beş! İstanbul’dan Sapanca’ya helikopterle uçuyor. Birkaç saat takıldıktan sonra Çeşme’ye geçiyor. Çeşme havası da basarsa hemen başka bir yer seçiyor. Yanında her daim, minik şortlarının kenarından fırlayan renkli tangaları, kalın dudakları ve büyük memeleriyle kameraya şuh bakışlar atan kadınlar oluyor. Biri kucağına oturuyor, diğeri arkasından sarılıyor, bir diğeri poposuyla daireler çiziyor, öpücükler atıyor...

Kamera her daim hazır oluyor ki, yaşanan her an kare kare kaydedilip derhal sosyal medya üzerinden takipçilerin beğenisine sunulabilsin. E yüz binlerce kişi haksız mı şimdi?

"BİR KADINLA UYUMAK KABUS"


Ama fazla hayal kurmayın. Bir röportajından öğreniyoruz ki, o aslında poz vermeyi sevişmekten daha çok seviyor. Zaten hayatta en nefret ettiği şey: Bir kadına sarılıp uyumak. Hele ki sabah evden gitmek bilmiyorsa! Kendi ifadesiyle, “Kabus yani!” Öyle durumlarda pembe bir yalana başvuruyor: “Anneannemler gelecek bebeğim, çıkman gerekiyor.”



2015 itibarıyla birlikte olduğu kadın sayısını 400 olarak açıklamıştı.

Bugün ulaştığı rakamı tahmin etmek güç değil. “Yaşam şekliniz ailenizi rahatsız etmiyor mu?” sorusuna, “İş hayatım ayrı özel hayatım ayrı” diye cevap veriyor. Bir kız kardeşi var, onun arabasına takip cihazı takmış. Kişi kendinden bilir işi misali... “Merveler’deyim abicim” diyerek kandırılmak istemiyor. Açıklaması: “Yatakta poz verdiğim kızların tamamı ağabeylerine böyle diyor.”


ALEM BUYSA KRAL TAHA!


Taha Özer’in DJ ve fenomen olmaktan başka bir vasfı yok gibi. Ama günümüzün önemli bir sorusunun cevabı o: Nasıl hiçbir şey üretmeden her şey olunur? Ne diyelim... Alem buysa kral Taha!

Haberin Devamı