Magazin Yerli Shameless Bizim Hikaye'den ikinci fragman!

Yerli Shameless Bizim Hikaye'den ikinci fragman!

Paylaş
Yerli Shameless Bizim Hikaye'den ikinci fragman!

Hakkında  uzun bir süredir konuşulan yerli Shameless nihayet geliyor. Türkiye'nin utanmazları olan Bizim Hikaye, ikinci fragmanıyla karşımızda!

Çok yakında FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Bizim Hikaye,bildiğimiz Amerikan yapımı Shameless dizisinin tam anlamıyla Türkiye versiyonu olacak gibi gözüküyor. Yayınlanan ilk fragmandan sonra olumlu olumsuz birçok eleştiri alan Bizim Hikaye, ikinci fragmanıyla heyecanı daha da arttırıyor.

Dizide neler olacağının kısa bir ön gösterimi niteliğinde olan ikinci fragman, orijinal Shameless dizisini izleyenlere oldukça tanıdık gelecektir. Orijinal dizi ile oldukça benzer repliklerin yer aldığını gördüğümüz yeni fragmanda ayrıca dizinin tam anlamıyla bir Türk Shameless’i olacağını söylemek mümkün gibi gözüküyor.
İşte ikinci fragman

Amerika’nın en varoş semtlerinde yaşayan Gallagher ailesinin, içerisinde aklınıza gelebilecek her şeyi barındıran hayatını anlatan Shameless dizisini, tam anlamıyla Türkiye şartlarına uyarlanmaya çalışılmış.

KARAKTERLER KİMLER?

Bizim Hikaye’ye baktığımızda orijinal dizidekine benzer bir evde yaşayan Filiz ve 5 küçük kardeşinin, onları terk eden anneleri ve alkolik babaları Fikri’ye rağmen sürdükleri hayat mücadelesini anlatıyor.
Dizide aileye sahip çıkan Filiz, üstün zekalı Rahmet, zorlu birçok aşk yaşayan Hikmet, vicdanlı ve bir o kadarda duygusal Kiraz, evin en haylazı Fikret ve en küçükleri İsmet’in hayatına esrarengiz bir biçimde giren Barış’la uzun yıllardır Filiz’e aşık olan polis Cengiz’in hikayesini izleyeceğiz.
Oldukça cesur sahneleriyle bilinen Shameless dizisi, bakalım Türkiyeşartlarında, bizim hikayemizde, ne kadar cesur olabilecek?


Shameless'ın Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye'den ilk fragman


Nesrin Cavadzade yerli 'Shameless' (Bizim Hikaye) kadrosunda

Haberin Devamı