Magazin Yeşim Ceren Bozoğlu'nun kedi sevgisi şaşırrtı!

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun kedi sevgisi şaşırrtı!

Paylaş
Yeşim Ceren Bozoğlu'nun kedi sevgisi şaşırrtı!

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, set dönüşü peşine takılan kediye evine aldı. Sosyal medyadan isim aradığı kediyi anlatırken insan benzetmeleri yaptı

Rol aldığı dizlerde canlandırdığı kötü karakterlerle dikkat çeken ve rolünün hakkından gelen Yeşim Ceren Bozoğlu, yaptığı paylaşımla hayvanseverliğinin boyutunu göz önüne serdi.

Başarılı oyuncu, şu sıralar oynadığı 'Kalbimdeki Deniz' dizisinin setinden evine dönerken peşine takılan kediyi evine aldı. Bozoğlu, hayvanlar konusunda ne kadar hassas olduğunu ise şu satırlarla gösterdi:


'TİPİK BİR TÜRK ERKEĞİ GİBİ YATAĞA GİTTİ'


"Setten dönüyordum, farkettirmeden benimle beraber gelmiş; bir baktım,kapıdan süzüldü ;teklifsizce içeri girdi. Kırk yıllık sahibimmiş gibi "yemek ver" diye söylenmeye başladı...(Çünkü kedisi olan herkes bilir ki, kedi senin sahibindir, sen kedinin değil).

Karnını doyurduktan sonra, tipik bir Türk erkeği gibi yatağa gitti. Çenesi çok düşük yanlızİstediğini alana kadar katiyen susmuyor.Aslan burcu olduğundan şüpheleniyorum. Bir yandan da Mihriyeyi aldatıyormuşum hissi. Sabah gitmek ister belki diye kapıyı açtım, hiç oralı olmadı.Tek gecelik aşkların kedisi değiliz galiba. Agresif, çenesi düşük fakat çok yakışıklı... İsim önerilerinizi alayım mı?"

Haberin Devamı