Magazin Yeşim'den son bombalar

Yeşim'den son bombalar

Paylaş
Yeşim'den son bombalar

Yeşim Salkım önceki gün Profilo Alışveriş Merkezi'nde son zamanda ünlü isimlerle yaşadığı tartışmalara son noktayı koydu

Yeşim Salkım 2 hafta önce ‘Disko Kralı’nda Okan Bayülgen’e “Serdar Ortaç’ı eleştirme! Ağzına bir ayar çekmen gerekiyor” demiş ve canlı yayını terk etmişti. Daha sonra televizyoncu Cüneyt Özdemir ile sosyal paylaşım sitesi ‘twitter’da kavga etmişti. Cüneyt Özdemir “Yeşim Hanım 7 Kocalı Hürmüz’ü izlediniz mi?” diye sorunca Yeşim Salkım da “Kız arkadaşınız Nefise Karatay’ın tecrübelerinden faydalanmak isterim Cüneyt Bey” demişti. Yeşim Salkım’ın son kavgası “Evliliğinde mutsuz musun ki, bu kadar kavga ediyorsun” diye soran Billur Kalkavan ile olmuştu. İşte Salkım'ın açıklamaları:

Haberin Devamı

CÜNEYT ÖZDEMİR’E

“Umarım Cüneyt Bey yanındaki kadınlara da bana olduğu gibi kaba davranmıyordur. Sakın beni küçük düşürmek için uğraşmasın. Çünkü zekam onun zekasının dört katı. Buna dikkat etsin. Daha ciddi bir platformda benimle kapışmak isterse buna da hazırım”.

BİLLUR KALKAVAN’A

“Ailem ve mesleğim sözkonusu olduğunda içimden canavar çıkar. Yoksa gece yatıp ‘Bugün canım sıkıldı, yarın kimin canını sıkayım?’ diye düşünmem. Ailem hakkında konuşurken herkes ağzına bir ayar çekecek. Yoksa ben çekerim”.

KENAN DOĞULU VE YALIN’A

“Askere gitmeyen çok var. Mesela Kenan Doğulu ve Yalın. Bu konuda bize değil onları askere alacak insanlara iş düşüyor. Onlar da işlerini iyi yapsınlar”.