Kültür - Sanat Yeteneklerini geliştirmek isteyenler için Beylikdüzü'nde kış okulu
Paylaş
Yeteneklerini geliştirmek isteyenler için Beylikdüzü'nde kış okulu

Beylikdüzü Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile el sanatları teknolojisi, kişisel gelişim ve eğitim, yabancı dil kategorilerinde ücretsiz düzenlenecek sertifikalı kış okulları başlıyor. Kayıtlar için herhangi bir zaman sınırlamasının getirilmediği kurslarda derslere 26 Şubat-1 Mart arası netleşecek bir tarihte start verilecek

Kış Okulları, Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi organizasyonu ile ücretsiz düzenlenecek. Katılımcılar, kurs sonunda sertifika almaya hak kazanacak.

Derslerin gerçekleşeceği merkezler arasında Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Kavaklı Kurs ve Kültür Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ve Beylicium AVM yer alıyor.

HANGİ BRANŞLARDA KURS AÇILACAK?

El Sanatları Teknolojisi kategorisinde; elde kurdela işi, dolgu oyuncak, bebek yapımı (Amigurimi), ahşap boyama ve vernikleme, çeyiz ürünleri hazırlama, tel kırma, özel gün ve nikah şekerleri hazırlama, misinalı takı yapma, seramik biçimlendirme, ahşap yakma, hüsn-i hat (Kaligrafi), temel makyaj, yaş pasta yapımı; kişisel gelişim ve eğitim kategorisinde diksiyon, yabancı dil kategorisinde ise Arapça ve İngilizce branşları bulunuyor.

NE ZAMAN VE NASIL BAŞVURULABİLİR?

Kayıtlar için herhangi bir zaman sınırlamasının getirilmediği kurslarda derslere 26 Şubat-1 Mart arası netleşecek bir tarihte start verilecek. İlgilenen vatandaşlar 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayarak detaylı bilgi alabilirler. Kayıt yaptırmak isteyenler ise belirlenen kurs merkezlerine giderek doğrudan başvurabilirler.

Haberin Devamı