Yaşam Yetenekli genç cazcılar JAmZ'da yarışacak

Yetenekli genç cazcılar JAmZ'da yarışacak

Paylaş
Yetenekli genç cazcılar JAmZ'da yarışacak

21. Akbank Caz Festivali kapsamında ilk kez düzenlenecek "JAmZZ" Genç Yetenekler Yarışması'na 15 Eylül'e kadar başvurulabilecek

Akbank Sanat’tan yapılan açıklamaya göre, daha önce bir müzik kariyeri olmayan, 30 yaşını aşmamış amatör genç yeteneklere, festivalin bir parçası olma ve profesyonel sanatçılarla birlikte sahneye çıkma imkanı sunan projeye katılmak isteyen adaylar, 15 Eylül’e kadar bireysel başvurularını yapabilecek.

Haberin Devamı

Projede, "Nefesli", "Vurmalı’, "Telli", "Tuşlu" ve "Vokal" olmak üzere 5 ayrı kategoride başvurular alınacak.

Projenin ön elemesi için adayların, hazırladıkları 2 performansına yer veren bir adet demo CD, kısa öz geçmişleri ve müzik tarzını anlatan ön yazısı ve bir fotoğrafı ile en geç 15 Eylül Perşembe gününe kadar Akbank Sanat Beyoğlu adresine ulaştırmaları gerekiyor.

Ön eleme sonrası jüri heyeti tarafından belirlenen "en iyi performans", "en iyi doğaçlama" ve "en iyi yorum" kategorilerinde dereceye girenlerle bir atölye çalışması yapılacak. Yetenekli genç cazcılar Akbank 21. Caz Festivali kapsamında profesyonel cazcılar ile halka açık olarak gerçekleştirilecek "JAmZZ"da sahne alacak. 21. Akbank Caz Festivali programı, Eylül ayında açıklanacak.

Haberin Devamı