Spor 'Yeter artık Asensio!' Trabzonspor'un pişmanlığı artıyor...

'Yeter artık Asensio!' Trabzonspor'un pişmanlığı artıyor...

Paylaş
'Yeter artık Asensio!' Trabzonspor'un pişmanlığı artıyor...

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Asensio, Nou Camp'tan sonra Bernabeu'da da Barcelona'ya muhteşem gol attı, Trabzonspor'un pişmanlığı iyice arttı. Bordo-Mavili kulüp, geçen sezonun devre arasında İspanyol yıldızı kiralamak için eflatun-beyazlı kulübün Sportif Direktörü Butragueno ile masaya oturmuş ancak maliyetinden dolayı transfer gerçekleşmemişti.

Real Madrid'de Asensio rüzgarı esiyor... Süper Kupa Finali'nde Barcelona'ya hem Nou Camp'ta hem de dün gece Bernabeu'da enfes goller atan İspanyol yıldız performansıyla göz kamaştırıyor.

Trabzonspor geçen sezonun devre arasında Asensio'yu kiralamak için Real Madrid Sportif Direktörü Emilio Butragueno ile bir görüşme yapmış, ancak yüksek maliyetinden dolayı transfer gerçekleşememişti.

O dönemde Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın twitter'dan Asensio'nun Bayern Münih'e attığı gol sonrası "Ah Asensio ah" şeklinde bir paylaşım yapmış, bir taraftarın "Asensio ile Bero'yu aynı ekip mi belirledi?" sorusuna "Bütçe diye bir şey var. Asensio kiralık gelecekti" yanıtını vermişti. 21 yaşındaki yıldızın son dönem performansının ardından bordo-mavili takımın pişmanlığı iyice arttı.

Haberin Devamı