Spor "Yeter artık, sıkıldık"

"Yeter artık, sıkıldık"

Paylaş
"Yeter artık, sıkıldık"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Beşiktaş derbisi sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken ilginç bir olay yaşandı

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 2-1 yenildikleri Beşiktaş derbisi sonrası üzgün olduklarını söyledi. Polat, karşılaşma sonrası stattan ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Alınan sonuçlardan memnun değiliz, çok üzüldük. Bunlar Galatasaray'ın alışık olmadığı neticeler. Bu işin bu hale gelmesinde, kimseyi tek tek bireysel suçlamayacağım ama herkesin, hepimizin katkısı var, bunu düzeltecek olan da bizleriz. Özellikle teknik heyet ve futbolcular. Onlar da aynı şeyi ifade ediyorlar. İllaki bu düşüşün bir yükselişi olacak. Onun için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Taraftarların istifa tezahüratlarının hatırlatılması üzerine Polat, “Şimdi bakınız, Galatasaraylı olmak demek bir yere düştüğünüz vakit orada ağlamak demek değil, düştüğünüz yerden daha kuvvetli olarak kalkıp mücadele etmek demektir. Galatasaraylılık bu kadar ucuz değil, biz mücadelemizi vereceğiz” şeklinde konuştu.

Polat'ın bu sözlerinin ardından hamile eşiyle birlikte başkanın yanına kadar gelen bir taraftar ağlamaklı bir sesle alınan kötü sonuçlar nedeniyle sitemde bulundu. Taraftar, “Doğmamış çocuğumun rızkını verip geliyoruz. Her hafta para veriyoruz. Kötü sonuçlar...Artık bıktık. Bunlar ne zaman bitecek” dedi.

Başkan Polat da bunun üzerine açıklamalarına son vererek aracına binerek stattan ayrıldı.

Haberin Devamı