Türkiye (Son Dakika) Yıkım için çalışırken çatıdan insan kemikleri çıktı

Yıkım için çalışırken çatıdan insan kemikleri çıktı

Paylaş
Yıkım için çalışırken çatıdan insan kemikleri çıktı

Akşehir İlçesi'nde yıkılmaya yüz tutmuş kullanılmayan 2 katlı ahşap binanın yıkımı sırasında işçiler çatı katında gazete kağıtlarının altında insan kemiği ve kafatası buldu

Konya'nın Akşehir İlçesi’nde yıkılmaya yüz tutmuş kullanılmayan 2 katlı ahşap binanın yıkımı sırasında işçiler çatı katında gazete kağıtlarının altında insan kemiği ve kafatası buldu.

Haberin Devamı

Olay, bugün 16.00 sıralarında Eski Kala Mahallesi Tabak Hamam Sokak’ta meydana geldi. Belediye ekipleri, ’Sokak sağlıklaştırılması’ projesi kapsamında 15 yıldır kullanılmayan ve yıkılmaya yüz tutmuş metruk 2 katlı ahşap binanın yıkımı için çalışma başlattı.

Yıkım çalışması sırasında işçilerden Ferhat Ekici, çatı katında gazete kağıtlarının altında kafa tası ve insan kemiği buldu. Durum hemen polise bildirildi. Polis, kafatası ve kemiğin kime ait olduğunu belirlemek için çalışma başlattı.

Belediye işçisi Ferhat Ekici, "Çatıda gazete kağıtları vardı. Onları boşalttığımız sırada altından kemikler çıktı. Biz hiç dokunmadık. Durumu ilk olarak belediyeye daha sonra polise bildirdik" dedi.

Çevre sakinleri ise olayla ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi, "Biz kemikleri gördük. Kafatasının ağız kısmında 9 diş kalmış" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Haberin Devamı