Magazin 'Yılan görürsem dönerim'

'Yılan görürsem dönerim'

Paylaş
'Yılan görürsem dönerim'

Dominik Cumhuriyeti'ne bağlı bir adada gerçekleştirilecek olan "Survivor Ünlüler" yarışmasına katılacak olan ünlü yarışmacıların yolculuğu başladı

Dominig Cumhuriyeti yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde toplanan ünlüler yarışmanın büyük yankı uyandıracağını söyledi. Pascal Nouma ile şakalaşan ünlü sanatçı Nihat Doğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Nihat Doğan şunları söyledi: "Acun Bey’in dürüst bir insanın olmasından dolayı bu yarışmaya katılmayı kabul ettim. Bir kere çok enteresan bir hava yakaladık.

Programın tanıtımı dönmedi. Buna rağmen tüm Türkiye programdan haberdar. Tanıtıcı bir şey olmamasına rağmen herkes bu programı bekliyor.

İnanın sevenlerimizden öylesine mailler öylesine telefonlar alıyoruz ki günler öncesinden bize dua edenler var, "Aman Allah’ım Nihat’ı sağ salim bize geri gönder. Nihatımız orada başarılı olsun" diye.

Reytingi bol, malzemesi bol bir program Türkiye’ye bekliyor. Ülke insanıda sıkıntılı bir sürece giriyor seçimden dolayı o gerginliğin o sıkıntısını bizimle atar" dedi.

Nihat Doğan, "Yılan görürsem geri dönerim. Bunu Acun Bey’e ilettim oda bir sorun olmayacağını söyledi" diye konuştu.

İbrahim YILDIZ/DHA

Haberin Devamı