Ekonomi Yılbaşı biletleri yok satıyor

Yılbaşı biletleri yok satıyor

Paylaş
Yılbaşı biletleri yok satıyor

Milli Piyango İdaresi yılbaşı biletlerinin şu ana kadar yüzde 95'inin satıldığını açıkladı

Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı özel çekilişine 2 gün kala, Milli Piyango bayilerinin önündeki kuyruklar iyice uzamaya başladı. Talih kuşunun kimin ya da kimlerin başına konacağı bilinmez ama bu yılki büyük ikramiye olan 35 milyon lira için hayal kurmayan hemen hemen yok gibi.

Yetkililer, geçen yılki satış oranının yüzde 94 olduğunu hatırlatıyor ve ekliyor: “Son 5 yıldır satış oranlarımız yüzde 90’ın üstünde seyrediyor. Bu yıl da yüzde 95 ila yüzde 100 arasında bir satış rakamına ulaşmayı hedefliyorduk. Şimdiden geçen yılın rakamını geçtik. Yılbaşı biletlerine gösterilen ilgiden memnunuz.’’

NİMET ABLA GİŞESİNDE KUYRUK

Yılbaşı biletlerine en büyük rağbet İstanbul Eminönü’ndeki Nimet Abla Gişesi’nde görülüyor. 1 haftadır iğne atsan yere düşmez bir görüntünün sergilendiği gişe önünde dün de uzun kuyruklar vardı.

HERKES EMİNÖNÜ'NE GİDİYOR

Çeşitli semtlerden hatta yakın illerden Eminönü’ne gelenler, bilet alabilmek için kuyruğa giriyor. Bayrampaşa’dan geldiğini anlatan Gülseren Yurtkul, “Bilet almak için yarım saattir bekliyorum.

Yeter ki ikramiye çıksın, sabaha kadar beklerim. Bir kısmı bana, bir kısmı başkasına çıksın. İkramiye çıkarsa ev alırım ama bütün parayı istemiyorum” dedi.

YARIN AKŞAMA KADAR SATIŞ YAPILACAK

Kucağında çocuğuyla bilet almaya gelen Cenk Büyükbergen ise “Yılbaşını geçirmek için Almanya’dan babamı ziyarete geldim. Bilet almak için de Nimet Abla’ya geldim. Her şeyden önemlisi sağlık, hayırlısı olsun” diye konuştu.

Gişe görevlisi Akın Çapkın ise “Şu an hâlâ biletimiz var ve yarın akşama kadar bilet satmaya devam edeceğiz. Her zamanki gibi yoğun ilgi var. Ben de kendime bilet aldım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı