Gündem Yılbaşı hazırlıkları

Yılbaşı hazırlıkları

Paylaş
Yılbaşı hazırlıkları

2009 yılından beri çalışmalarını sürdüren MARCHE EVENT MANAGEMENT uzun yıllara dayanan deneyimleri, mimari alt yapısı, sahne hakimiyeti ile "kutlamalara" farklı bir anlam katıyor. Önümüz yılbaşı ve şimdiden yılbaşı hazırlıklarına başlandı

Organizasyon etkinlikleri her geçen gün biraz daha biçim değiştiriyor. Eskiden sadece "Kutlama" yapmak için büyük bir balo salonu, iyi seçilmiş yemekler, güzel bir masa dizaynı ve özenle seçilmiş çiçeklerle yapılan süslemeler, her şeyin hazır olmasına yetiyordu. Ama bugün her organizasyon kültür etkinliği gibi, sahne showu titizliğiyle hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Murat Ali Aydın MARCHE bünyesinde gerçekleştirilen etkinlikleri "farklı disiplinlerin, birbirleriyle çakışmadan etkinliğin gerekliliklerine göre en uygun şekilde harmanlanmasına olanak tanıdığını" söylüyor ve ekliyor:

"Bizim için her 'event' öncelikle bir kurgudur, her kurgu ise birbirinden farklı disiplinlerin düşünüldüğü ve senkronize yürütüldüğü bir süreçtir. Marcehe ekibi olarak bu süreçte ortaya çıkabilecek tüm aksaklıkları önceden hesaplıyor ve gerektiğinde alternatif çözümler sunarak sürecin düzgün bir şekilde işlemesini sağlıyoruz."