Magazin Yılbaşı kostümleri tesettürlü modacıdan

Yılbaşı kostümleri tesettürlü modacıdan

Paylaş
Yılbaşı kostümleri tesettürlü modacıdan

Yılbaşı için TRT'yle anlaşan Hülya Avşar'ın özel programda giyeceği kostümleri Rabia Yalçın hazırladı...

Yılbaşında TRT 1 ekranında ücret almadan sahne alacak olan Hülya Avşar, önceki gün TRT Tepebaşı Stüdyoları’nda kamera karşısına geçti. “Houte Couture - Kişiye Özel” isimli albümünde yer alan şarkıları ilk kez seslendiren Avşar, tesettürlü modacı Rabia Yalçın’ın hazırladığı iki kostümü giydi.

Haberin Devamı

TRT’den ücret talep etmeme nedenini “Birbirimize böyle jestler yapmalıyız. Ben de albümümü tanıtmış oldum” diye açıklayan Avşar, 6 şarkı seslendirdi. Neden Yalçın’ı tercih ettiği sorusuna ise Avşar, “Tarzı ve kupu çok hoşuma gidiyor. Provasız kıyafet dikilir mi? Rabia Hanım dikiyor. Provaya gitmeyi çok sevmiyorum” dedi.

‘Hülya Avşar, Angelina Jolie’den güzel’

Avşar’ın yılbaşı programında giydiği kostümleri yaklaşık 1,5 ayda tasarlayan ve Angelina Jolie gibi yabancı starlara da kıyafet hazırlayan Yalçın, son kontroller için çekimlerin yapıldığı TRT binasına geldi. Yalçın, şöyle devam etti: “Tarzımı sevdiğini, ve standartın dışında olduğumu söyledi.

Yılbaşında iki tane farklı kıyafet tasarlamamı istedi, kabul ettim. Avşar aradığım kadın. Hatlarını çok beğeniyorum. Gayet uygun ve sağlıklı buluyorum. Türk halkına uygun ve doğru mesaj veren hatları var. ‘Dönem giysileri tasarlayalım, herkesten farklı olalım’ dedik. Birlikte seçtik bu tarzı.”

Haberin Devamı

“Jolie ile de yan yana geldiniz, Avşar’la da... Güzellik bakımından gönlünüz hangi yana kayıyor?” sorusuna Yalçın “Türk kadını herkesten güzeldir” diye yanıt verdi.