Yaşam Yılbaşı sepetleri Güllüoğlu'ndan

Yılbaşı sepetleri Güllüoğlu'ndan

Paylaş
Yılbaşı sepetleri Güllüoğlu'ndan

Faruk Güllüoğlu, yeni yılda sevdiklerine farklı bir armağan almak isteyenler için zengin ve birbirinden lezzetli yılbaşı sepetleri hazırladı

Bir yılı daha bitirirken bütün yıl hayatınıza tat katan Faruk Güllüoğlu, yılbaşında da sizi yalnız bırakmıyor. 2013 yılını enfes lezzetlerle donatılmış sofralarla karşılamak isteyen tüm ziyaretçileri Faruk Güllüoğlu'nda muhteşem lezzetler bekliyor.

Haberin Devamı

Yılbaşına özel büyük bir özenle hazırlanan, hem göze hem de damağa hitap edecek birçok hediye seçeneği sunan Faruk Güllüoğlu, sevdiklerine lezzetli bir sürpriz yapmak isteyenler için birbirinden özel “Yılbaşı sepetleri” hazırladı. İnce bir damak zevkine sahip olanların yılbaşında en çok sevinecekleri hediye şık bir Faruk Güllüoğlu sepeti olacak.

BİRBİRİNDEN ŞIK SEPETLER

Yılbaşı alışverişi için Faruk Güllüoğlu mağazalarına uğrayacak müşterileri hem şık sepetler hem de birçok tatlı süprizi bekliyor. Birbirinden lezzetli çok farklı ürün çeşidiyle müşterilerini mutlu eden Faruk Güllüoğlu, yılbaşına özel en seçkin ürünlerini bir sepette birleştirdi.

Eşsiz lezzetleriyle yılbaşı akşamınızın eğlencesine renk katacak üç farklı boy olarak hazırlanan yılbaşı sepetlerinin içerisinde Faruk Güllüoğlu’nun vazgeçilmez lezzetlerinden çikolatadan lokuma, antep fıstığından badem ezmesine , drajeden saray helvasına kuruyemiş çeşitlerinden çikolata kaplı milona kadar birçok ürün yer alıyor.
İster hediye edin ister kendi akşamınızı tatlandırın, Faruk Güllüoğlu yılbaşı sepetleri birbirinden doyumsuz ürünleriyle sizi tatlı bir keyfe davet ediyor.

Haberin Devamı

Basın bülteni