Gündem Yıldırım 'çürük' ifadesi verdi

Yıldırım 'çürük' ifadesi verdi

Paylaş
Yıldırım 'çürük' ifadesi verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sahte çürük raporu soruşturması kapsamında tanık olarak İstanbul Emniyeti'nde 1.5 saat ifade verdi

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz Aralık ayında ortaklaşa düzenlediği ‘sahte çürük raporu‘ operasyonunda 30 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Çok sayıda isim gözaltına alınırken Karargah Evleri soruşturmasını yürüten Askeri Savcı Albay Ahmet Zeki Üçok da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Operasyon kapsamında yapılan telefon dinlemelerinde çetenin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan para sızdırmaya çalıştığı iddia edilmişti. Bu iddialar nedeniyle Yıldırım, bugün Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi.

Aziz Yıldırım, 1.5 saat ifade verdikten sonra ayrıldı. Yıldırım, basın mensuplarına görüntü almaması için emniyetin garajından çıkış yaptı.

Yıldırım'ın polise konuyla ilgili olarak ifade verdiği öğrenilirken, soruşturma kapsamında daha önce de basketbolcu İbrahim Kutluay'ın da ifadesine başvurulmuştu.

Elvan EZBER/İSTANBUL (DHA)