Spor Yıldırım devri bitiyor

Yıldırım devri bitiyor

Paylaş
Yıldırım devri bitiyor

Sezon öncesi yapılan kongrede arka arkaya 3 sezon lig şampiyonluğu sözü veren Yıldırım, ilk yılında hayal kırıklığına uğradı. Büyük çöküntü yaşayan Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi bekleniyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kongrede üyelere ve taraftarlara arka arkaya 3 sene şampiyonluk sözü vermişti.

Yıldırım, takımın başarılı olması için de Mehmet Topuz, Santos, Cristian, Özer gibi yıldızlarla takviye etmişti. Başkan 1 sezon boyunca teknik heyetle ve futbolcularla yakından ilgilendi, kelimenin tam anlamıyla bir dediklerini iki etmedi.

Özellikle Fenerbahçe, Ankara’da Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldıktan sonra herkes “Şampiyonluk gitti” demişti. Fakat, Başkan Aziz Yıldırım, Samandıra Tesisleri’ne kamp kurdu. Takım geri dönüş yaşadı.

Fenerbahçe, artık hem ligde hem de kupada şampiyonluğun en güçlü adayıydı. Ancak Kanarya önce Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Urfa’da Trabzon’a 3-1 kaybederek kupayı kaybetti.

Dün de inanılmaz gerçekleşti, Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp şampiyonluktan oldu. 10 yıldır başkanlık görevini sürdüren ve daha önce iki kez istifa edip kararından vazgeçen Aziz Yıldırım’ın bu sefer dönmemek üzere görevi bırakacağı öğrenildi.

Haberin Devamı