Spor Yıldırım'dan Kocaman'a güvenoyu

Yıldırım'dan Kocaman'a güvenoyu

Paylaş
Yıldırım'dan Kocaman'a güvenoyu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Avrupa'ya erken vedanın kendilerini üzdüğünü ancak Aykut Kocaman'ın takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Fenerbahçe Dergisi’nin eylül sayısında yer alan yazısında, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 100 yılı aşkın tarihi ve temsil ettiği değerler adına, bulunduğu her yarışta her zaman zirveyi hedeflediğini kaydetti.

"AVRUPA'YA ERKEN VEDA ÜZDÜ"

Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: "Bu inançla başladığımız sezonun henüz başında futbolda bazı hedeflerimizden uzaklaşmış olmanın üzüntüsünü derinden yaşıyoruz.

Futbol takımımızda şanlı formamızı taşıyan her sporcumuzdan en tabii beklentimiz ülkemizin yanı sıra Avrupa sahnesinde, özellikle de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ve zirveyi zorlayan bir ekip olmasıdır. Bu bağlamda, takımımızın Avrupa’ya erken vedası tüm camiamızı ve bizleri üzmüştür."

AYKUT KOCAMAN’A DESTEK

Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman’ın takıma katkı sağlayacağına olan inancını dile getirerek, "Bu sezon hem sportif direktör hem de teknik sorumlumuz olarak görev yapan sayın Aykut Kocaman’ın kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına olan inancımı yinelemek istiyorum" dedi.

BASINA TEPKİ

Aziz Yıldırım, dergideki yazısında medyaya da tepki gösterdi. "Sahada verilen mücadeleyi, takımımızda yaşanan büyük değişimi görmezden gelerek, yarattıkları spekülasyonlar üzerinden gazetecilik yapanların da iletişim çağında bir dönüşüm yaşaması zaruridir" diyen Yıldırım, "Teknolojik altyapının gelişmişliğine ve iletişim çağının getirdiklerine ayak uydurmayan zihniyetin, Fenerbahçe Spor Kulübü’nü yönlendirdiği yıllar uzun süre önce tarih olmuştur" diye devam etti.

Haberin Devamı