Spor Yıldırım'ın Emenike hayali

Yıldırım'ın Emenike hayali

Paylaş
Yıldırım'ın Emenike hayali

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, aklına koydu, Karabük'ün Nijeryalı yıldızı için imkânları zorluyor

Süper Lig’in ikinci yarısı öncesinde transfer hareketliliğinin giderek arttığı Fenerbahçe’de gündem forvet transferi.

Gökhan Ünal’ın İstanbul Belediyespor ile anlaşması, sakatlığı sebebiyle Güiza’nın sözleşmesinin dondurulacak olması ve Semih Şentürk cephesindeki gelişmeler, sarı-lacivertlilerde bu arayışı bir anlamda mecburi kıldı.

Gökhan ve Güiza gibi, nöbetçi golcüye de “Uygun bir teklif gelirse bakarız” diyerek adeta kapıyı gösteren Başkan Aziz Yıldırım’ın kafasındaki isim ise Kardemir Karabükspor’un yıldızı Emmanuel Emenike’den başkası değil.

Geçen sezon takımının Bank Asya 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmasını sağlayan, bu sezon da 12 golle krallıkta Fenerbahçeli Alex ile zirveyi paylaşan Nijeryalı futbolcu için Yıldırım adeta sınırları zorlayacak.

YILDIRIM ŞARTLARI ZORLAYACAK

23 yaşındaki başarılı futbolcuya teknik direktör Aykut Kocaman’ın da sıcak baktığı öğrenilirken, asıl pürüz durumundaki Kardemir Karabükspor cephesiyle Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım bizzat ilgilenecek.

Zira bilindiği gibi ligin yeni ekibinin yönetimi, daha önce de birçok kulüp tarafından kapıları çalınmasına rağmen 2013’e kadar mukavelesi bulunan Emenike’yi en azından devre arasında satmayacaklarını duyurmuştu.

Buna rağmen Yıldırım’ın kesenin ağzını açacağı ve Karabükspor’a ‘olmaz’ diyemeyeceği bir teklif sunacağı kaydedildi. Bu teklifin de iki paket halinde götürüleceği, birinin sadece para, diğerinin ise Karabükspor’un taleplerine göre ‘para+oyuncu’ şeklinde gerçekleşebileceği de edinilen bilgiler arasında.

Haberin Devamı