Yaşam Yıldız gibi babalar için hediye önerileri

Yıldız gibi babalar için hediye önerileri

Paylaş
Yıldız gibi babalar için hediye önerileri

Babanız yıldızlar gibi görünsün isterseniz Babalar Günü hediyenizi böyle seçin...

Çok değerli babanıza, yazın en kullanışlı hediye alternatiflerinden biri olan Altınyıldız Classics’in tişört ve gömleklerini ceketlerle kombinleyerek hazırlayacağınız hediye ile yıldız gibi bir görüntü armağan edebilirsiniz. Altınyıldız Classics, İlkbahar- Yaz 2018 Koleksiyonu’nda yazın tüm enerjisi ve renklerini taşıyan gömlek ve tişörtleri, zamansız çizgileri ile babanızın günün her anında rahat ve şık hissetmesini sağlayacak. Hayata karışmayı seven, aktif babalar için tişört modelleri, zamansız çizgileri ile öncelikli tercihi olacak. Yazın enerjisini ve sıcaklığını hissedeceğiniz renk çeşitleri ile pamuklu, oxford, non-iron gömlek veya tişörtler babanızın stiline kolaylık ve rahatlık katacak.

Haberin Devamı

Altınyıldız Classics gömlekler ise, özel dikim hissi uyandıran kesimleri, canlı renklerin yanı sıra gri, antrasit gibi kolay kombinlenebilir tonlardan oluşan geniş renk paleti ve farklı kumaş seçenekleri ile babanızın hem haftasonu, hem de iş kombinlerinin vazgeçilmez parçası olacak. Babalar Günü’nde babanızı mutlu etmek ve onu düşündüğünüzü göstermek hem kolay, hem de bütçenize uygun.

Altınyıldız Classics’in, hem rahat hem şık olmak isteyen babalarınız için sunduğu; “2 gömlek, 2 tişört” veya “1 tişört, 1 gömlekten” oluşan setleri, Babalar Günü’ne özel 99 TL.