Yaşam Yıldız olup sınıfa döndü

Yıldız olup sınıfa döndü

Paylaş
Yıldız olup sınıfa döndü

Altın Ayı'yı yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu'nun yaptığı 'Bal' filminin yıldızı Bora Altaş sıradan bir öğrenci olarak ayrıldığı okuluna dün dünya yıldızı olarak döndü

OYUNCULUĞU BÜYÜK ÖVGÜ ALDI

Haberin Devamı

Almanya’da düzenlenen Berlin Film Festivali’nin en büyük ödülü Altın Ayı’yı yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu’nun yaptığı ‘Bal’ filmi kazanmıştı. ‘Bal’ın ödülü kazanmasında filmin 7 yaşındaki küçük oyuncusu Bora Altaş’ın oyunculuğu büyük rol oynamıştı.

Filmin galası için geçen hafta Berlin’e giden Bora Altaş memleketi Rize Çamlıhemşin’e önceki gün dönmüştü. Bora sıradan bir öğrenci olarak ayrıldığı okuluna dün dünya yıldızı olarak döndü.

FİLM İÇİN 3 BİN TL ALMIŞ

Eğitim gördüğü Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulu’nda sınıf arkadaşları Bora’yı alkışlarla karşıladı. Bora da tek tek bütün arkadaşlarına sarıldı. Bora’nın babası Raşit Altaş “Bir sahnede oğlumun ormanda uyuması gerekiyordu. Herkes rol yaptığını düşünüyordu ama o gerçekten uyumuştu” dedi.

Haberin Devamı

Bora Altaş’ın filmdeki rolü için 3 bin TL aldığı ve yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun kendisine dizüstü bilgisayar hediye ettiği öğrenildi.

Muhammet KAÇAR/DHA