Spor Yıldızlar gole hasret

Yıldızlar gole hasret

Paylaş
Yıldızlar gole hasret

Spor Toto Süper Lig'de, geride kalan 2 haftada takımların yıldız isimleri gol yollarında suskun kaldı

Alex De Souza, Arda Turan, Daniel Güiza, Milan Baros, Sercan Yıldırım, Semih Şentürk, Bobo, Harry Kewell, Elano, Nihat Kahveci, Filip Holosko, Nobre, Yusuf Şimşek, Andre Dos Santos, Umut Bulut, İbrahima Yattara, Diego Lugano, Emre Belezoğlu, Gökhan Ünal, Gustovo Colman, Teofilo gibi birçok yıldız oyuncunun ter döktüğü Spor Toto Süper Lig’in kalitesi, bu sezon kulüplerin dünya çapında yeni isimleri transfer etmesiyle daha da arttı.

Özellikle "3 büyüklerden" Beşiktaş’ın Guti ve Quresma, Fenerbahçe’nin Niang, Dia ve Stoch, Galatasaray’ın ise Pino transferleri taraftarları heyecanlandırdı.

SÜPER LİG KISIR BAŞLADI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de birçok yıldız ismi seyretme fırsatı bulan futbolseverler, geride kalan 2 haftada 34 gol izleyebildi. 2 haftada Guti, Quresma, Niang, Stoch dahil birçok yıldız oyuncu golle tanışamazken, Fenerbahçe’nin "nöbetçi golcüsü" Semih Şentürk, Trabzonspor’un forveti Teofilo, Kayserispor’un Arjantinli oyuncusu Cangele, Bursaspor’un orta saha oyuncusu İvan Ergic 2’şer gol atarak dikkati çeken oyuncular oldu.

Yine Fenerbahçeli Alex De Souza, Beşiktaş’ın golcüsü Bobo, Trabzonsporlu İbrahima Yattara gol atma sevinci yaşayan yıldız isimler olarak göze çarptı.

Haberin Devamı