Magazin Yıldızlar ucuz seviyor

Yıldızlar ucuz seviyor

Paylaş
Yıldızlar ucuz seviyor

Gösteri dünyasının güzel isimleri, milyon dolarlar kazanmalarına rağmen ucuz kıyafetler de giyiyorlar...

Milyon dolarlar kazan Hollywood’un güzel yıldızlarımarkalı ve pahalı kıyafetlerin yanı sıra çok ucuz kıyafetler de alıyorlar... ABD Başkanı Barack Obama’nın eşiMichelle Obama- ’nın başlattığı ucuz elbisemodasına ünlü isimler de uydu.

Sadece günlük değil gece kıyafetlerinde de uygun fiyata elbiseler alan seksi yıldızlar, katıldıkları davetlerde bu kıyafetleri giymekten çekinmiyorlar. Gösteri dünyasının ünlü isimleri bu şekilde, genç kızlara da iyi örnek oluyorlar.

Bu yıldızlar arasında genç oyuncu Selena Gomez, seksi popçu Rihanna, sempatik oyuncu Drew Barrymore gibi isimler başı çekiyor.

İşte o ünlüler:

Selena Gomez
Genç yıldız, bir tişörte 200 Euro vermek yerine 20 Euro vermeyi tercih ettiğini söyledi. Gomez, gece kıyafeti alırken de uygun fiyatta olmasına dikkat ediyor.

Drew Barrymore
Güzel oyuncu Drew Barrymore, ağustos ayında katıldığı bir davette 18 Euro’luk bir gece elbisesi giydi.

Michelle Obama
Katıldığı televizyon programlarında giydiği ucuz kıyafetlerle kadınların gönlünde taht kuran Michelle Obama’yı yıldızlar da örnek aldı. Obama’nın giydiği puantiyeli elbise 30 Euro.

Rihanna
Seksi popçunun İtalya ziyaretinde giydiği gri kazak 85 Euro. Kıyafet konusunda marka takıntısı olmayan 24 yaşındaki Rihanna, her yerden kıyafet aldığını söyledi.

2

Haberin Devamı