Eğitim - Kariyer Yılın öğretmeni Kübra Akıncı öğrencileri için balon uçurdu

Yılın öğretmeni Kübra Akıncı öğrencileri için balon uçurdu

Paylaş
Yılın öğretmeni Kübra Akıncı öğrencileri için balon uçurdu

MEB tarafından yılın öğretmeni seçilen Kübra Akıncı, örnek bir çalışmaya daha imza atarak öğrencilerinin televizyonda gördükleri uçan balonları ders kapsamında hazırladı ve olumsuz davranışlarını söyleyerek onları gökyüzüne bıraktı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde öğrencilerin evlerine giderek gönüllü bir şekilde sınavlara hazırlayan ve birçok benzer çalışmayla Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yılın öğretmeni seçilen Kübra Akıncı, örnek bir çalışma daha yaptı. Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Okulu Fen Bilimleri öğretmeni Kübra Akıncı, bu kez öğrencilerin televizyonda gördüğü ve merak ettiği uçan balonları ders kapsamında hazırlayarak onlarla gökyüzüne bıraktı. Balonları bırakırken her öğrenci, terk etmeye söz verdiği olumsuz davranışı söyleyerek bırakmaya söz verdi.

'260 ÖĞRENCİNİN MUTLULUĞUNA VESİLE OLDUK'

Öğrencilerinin daha önce televizyon kanallarında gördükleri uçan balonları merak ettiğini belirten Kübra Akıncı, “Fen bilimleri dersi kapsamında öğrencilerin daha önce sadece televizyonda gördükleri uçan balonlarla bizzat tanışmalarını sağladım. Okulumuzdaki 260 öğrencinin bu mutluluğa ulaşmasına vesile olduk" dedi.

Haberin Devamı