Dr. Haydar Dümen Yıllar kadını yıpratıyor
HABERİ PAYLAŞ

Yıllar kadını yıpratıyor

Haberin Devamı

Cinsellik yıllar içinde çiftlere zevk vermez oluyor. Kadın orgazm olmadıkça eşinden uzaklaşıyor. Bazıları da eşini kırmamak için isteksiz de olsa ona boyun eğiyor. Erkekler yeni heyecanlar arıyor, kadın rahat bırakılmak istiyor.

BÖYLE SORU YOK!

Kız görmek istiyormuş

20 yaşında, 70 kilo, 1.82 boyundayım. Kuşa uçmayı öğretemedim. Kız arkadaşım “Onu görmek istiyorum” dedi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sorduğun soru çapraz bulmaca değil ki. Arkadaşın doğrudan, doğal, içgüdüsel, kendi garajına alacağı arabanın markasını, rengini, boyasını, boyunu posunu tabii ki lastiklerini görmek ister. Sen ise, zıpkının yayını gerdin, çıktığın avda yakalayacağın balığı, kaya kovuklarının karanlığında mı avlıyorsun? Kız görmek istiyorsa, “İşte burada bak” deyiver yavrum. Elini, dilini tutan mı var? İlişki yarı yılı geçmiş, kadayıfın bir yüzü kızarmış. “Ne yapayım diyorsun?” Bunu bana değil, kadayıfı hazırlayana sor.

Tabanca tutuk hanım mutsuz

54 yaşındayım, tabanca son 1 aydır tutukluk yapıyor. Hanım imalı imalı bakıyor, çok üzgünüm. Yardım edin.

CEVAP

Değerli tabanca ustası okurum. 35 yıl tabanca ateş hattında, tetiğe basınca gümledi, mermiyi doğanın mezarına gömüyordu, o sırada sen gülüyordun.

Beni hanımın imalı bakışı ilgilendiriyor. Karı-koca boşanmışlar. Bir gün karşılaşmışlar. Kadın imalı, elini yukarı kaldırıp küçük parmağını oynatarak “Merhaba Ahmet Bey” deyince, adam fötr şapkasını çıkarıp kadının önüne doğru uzatmış, “Merhaba Ayşe Hanım” demiş. Muhterem eşin geldi gözümün önüne. Hafif tebessüm ya da mat, yüzü kasık, yandan bakan ve baktığı yerde çakılıp kalan gözleri varsa sen hemen bir uzmana görün.

Erkek arkadaşım çok ısrarcı

23 yaşında kızım, 4 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim ilişkiye girmek istiyor. Ben istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, yanlışın bir değil ki, gereken operasyonu yapalım. 4 yıl geçmiş, niyetin ne? Evlenecek misin yoksa eğlenecek misin? Ne yol biliniyor ne hedef görünüyor. Erkek arkadaşın havanda su dövüyorsa, bu ilişkiden ne bekliyorsunuz? Önce ilişkinin adı konulsun. İki taraf anlaşırsanız bize göre de hayırlı olsun. Adam arabayla, yoldaki adama bir köyü soruyor. Yoldaki “Aha şu dağın ardında” diyor. Köye varınca ortaya çıkıyor ki o köy adamın köyü. Şoför kızınca “Senin köy arkamızdaki dağın ardındaymış, ben şaşırdım” diye gülüyor. Umarım siz şaşırmazsınız. Beni de vebal altında bırakmazsınız.

O kan zardan mı geldi?

23 yaşındayım. Nişanlımla 1.5 yıldır ilişkiye giriyoruz. Kan gelmedi, esnek dedik. İlişkiye girdik, eve döndüğümüzde bana iç çamaşırında kan gördüğünü söyledi. Acaba böyle kızlık zarı bozulur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sevgili nişanlını üzme, incitme. Büyük ihtimalle bu olayı bitirdin yani zarı bozdun. Kızı yarı yolda koymazsan sorun yok. Mutlu olun, hayata olumlu bakın. Gerisi kendiliğinden gelir.

Erken boşalıyorum

35 yaşındayım, erken boşalıyorum. İlişki sırasında geciktirici prezervatif kullandığım halde ilişkim 2 dakikayı geçmiyor. Bana bu konuda yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Ama doktorla yüz yüze gelmek gerekiyor. Çünkü ilaçları alacaksın.

Eşim neden isteksiz?

60 yaşındayım, seksi çok seviyorum. Haftada 3 kez ilişkiye girmek istiyorum. Eşim ise hiç istek duymuyor. Eşimin menopozdan sonra rahmi alındı. Acaba bu durumda cinsel hayatımızı etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, ülkemizdeki kadınların ortak derdi bu. Yani zevk almamak, orgazm olamamak. Bu konuda yaşın da olumsuz etkisi oluyor. Rahmin alınması psikolojik bir şok. Sen de haklısın. Şu anda cinselliğin en güzel günlerini yaşıyorsun. Çözüm içinizde, senin dünya görüşünde. Hekim olarak elimiz, kolumuz bağlı. Eşini yorma ama kendini de yok sayma.

Birlikte olamıyoruz

4 aylık evliyiz. Birbirimizi seviyoruz ama birlikte olamıyoruz. Ben sertleşme sorunu yaşıyorum. Eşim de vajinismusmuş. Ne olur bize yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, vajinusmus teşhisi doğrudur. Fazla uzatmayın. Mutluluğunuza karamsarlık katmayın.

Her erkeği istiyorum

25 yaşında kızım. Hiçbir erkekle uzun süreli ilişki kuramıyorum. Çünkü cinsel arzularımı karşılayamıyorlar. Bu yüzden pek çok ilişkim oldu. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, tedavi ile bu işe nokta koy. Hem de ciddi sıkı bir tedavi. Ayağın kaymak üzere. Düşersen kalkamazsın.

Krem kullanıyorum

20 yaşındayım. Her ortamda ilişkiye giriyor ama erken boşalıyorum. Bu kızı kızdırıyor. Sertleşme için krem kullanıyorum ama faydası olmuyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, bu iş kremlerle olsaydı doğanın kurallarına ne gerek vardı? Sür kremi, çık yola. Erken boşalma kıskacına yakalanmışsın. Bu sende şartlanma yapacak. Herkes gibi dengeli bir düzen içinde kendi yörüngelerine oturur. Yörüngenin ilk aşaması dersler, okul, aile ve iş. Hadi bakalım, bas düğmeye iş başına.

Acaba hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kız çıplaktı, benim çamaşırım vardı. Vajinasının üzerine boşaldım. Hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz, merak etme.

Hâlâ kız mıyım?

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla seviştik kan gelmedi. 1 hafta sonra adet gördüm. İçime boşalmadı. Ama gebelik ihtimali var mı? Bakireyim diye düşünüyorum.

CEVAP

Sevgili kızım, çok erken başlamışsın bu işe. Kızlık zarın esnek. Bunu avantaj olarak kullanma. Bir başkasında kanayıverir. Hayatını bir ağaç gibi devirir. Adetini gördüğün için gebe kalmadın. Biraz büyü. Bozma ruhundaki romantik büyüyü.

Sevgilimden soğudum

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla beraber olduk. Bu olaydan sonra kız arkadaşımdan soğudum. Ayrılmayı bile düşünüyorum.

CEVAP

Değerli okurum, nedenini düşünmeden ayrıl. Neyi zorluyorsun ki? Hem sana hem kıza yazık. Zaman kaybı, iş kaybı ve üzüntü. Sen derslerine çalış ve işine bak.

Hasta mıyım?

1 ay önce bir hayat kadını ile beraber oldum. O günden beri penisimden sıvı geliyor. Acaba bir hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık tarif etmiyorsun ama insanın dişi ağrıdığında diş doktoruna gitmezse oradaki iltihap dişi çürütür. Eğer mikrop kapmışsan, idrar ve meni tahlili yaptır. Bence iyi olur.

Kaç gün kan gelir?

İlk birleşme sonrası kızdan gelen kan miktarı ne kadardır? Sevgilim ilk geceden sonra benden uzaklaştı. Çünkü kan geliyormuş. İlişkiye girmek sorun yaratırmış. Sizce bu durum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne ki? 3 gün sabredemiyorsan ben size ne diyeyim? Kanamanın miktarı ve zamanı kızdan kıza değişir. Kız arkadaşın doğru söylüyor. Neyi merak ediyorsun, bunu da anlamıyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Nefret kök salar, aşk fırtına gibidir gelir. Ama zamanla melteme ya da karayele dönüşür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder