Mehmet Coşkundeniz Yılların ne önemi var? Mühim olan aşkımız
HABERİ PAYLAŞ

Yılların ne önemi var? Mühim olan aşkımız

Haberin Devamı

Ünlüler dünyasında aralarındaki büyük yaş farklarına rağmen çok mutlu olmayı başarmış çiftler var. Bunların kimisi birlikteliklerini evli olarak kimisi evlenmeden sürdürüyor. Uzmanlar birlikteliklerdeki yaş farkının ne kadar olması gerektiği konusunda kafa yormaya devam ederken onlar, kimseye aldırmadan ilişkilerini dolu dizgin yaşıyor...

PINAR DİLEK - TARKAN

45 yaşındaki Tarkan ile 32 yaşındaki Pınar Dilek’in 2016 Nisan ayındaki evlilikleri herkes tarafından sürpriz olarak karşılanmıştı. Eşinden 13 yaş büyük olan Tarkan da tıpkı Kenan İmirzalıoğlu gibi bir an önce baba olmak istiyor. Hatta evliliğini de bunun için yaptığı konuşulmuştu. Hayranları, Tarkan’a eşini pek yakıştıramasa da dedikodulardan uzak mutlu bir şekilde yaşıyorlar.

ARZUM ONAN - MEHMET ASLANTUĞ

Mehmet Aslantuğ 55, Arzum Onan 43 yaşında. Yaş farkı 12. 1996’dan beri evliler, bir de çocukları var. Dile kolay, evlilikteki 20’nci yıllarını bitirdiler. Ünlüler dünyasında bu kadar uzun süren evliliğe çok az rastlanır. Arzum Onan, bir röportajda şöyle demişti: “Yaşıtım biriyle mutlu olamazdım ben. Yani onun olgunluğu, hayat tecrübesi, olaylara bakış açısından anlıyorum ki, o 12 yaş fark, olması gereken bir fark.”

CHLOE LOUGHNAN - SERDAR ORTAÇ

Aralarındaki yaş farkı 22. Serdar Ortaç 46, İrlandalı manken eşi Chloe 24 yaşında. 2014’te evlendiler. Arada “Ayrılacaklar” dedikoduları çıksa da evlilikleri sürüyor. Şu anda en büyük problemleri çocuk yapma konusundaymış gibi görünüyor. Serdar Ortaç, “İlk günden beri çocuk isteğimi dile getirdim ama Chloe her yıl ‘Seneye’ diyor. 2017’de çocuğum olmaz ise biri kız biri erkek 2 evlatlık alacağım” dedi.

BEREN SAAT - KENAN DOĞULU

Beren Saat 32, Kenan Doğulu 42 yaşında. 29 Temmuz 2014’te Los Angeles’ta sahilde, rüya gibi bir düğünle evlendiler. Mutlu oldukları konusunda kimsenin şüphesi yok. Beren Saat başarılı bir oyuncu, Kenan Doğulu başarılı bir müzisyen. Birbirlerine iş anlamında da sonsuz destek veriyorlar. Zaten bir insanın aşk hayatı düzgünse, iş hayatı da düzgündür. Nokta.

DUYGU SU GÜLPINAR - ALİ AĞAOĞLU

Her zaman kendinden yaşça epey küçük kadınlarla birlikte olan Ali Ağaoğlu, son sevgilisiyle kendine ait olan rekoru kırdı. Duygu Su Gülpınar 23, Ali Ağaoğlu 61 yaşında. Aralarında 38 yaş var. Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu ile parası için birlikte olmadığını söylüyor ama kendisini eleştirenlere “Birazdan Rolls Royce arabamla işime gideceğim. Siz de evlendirme programlarını izleyerek bana kötü yorum yazın” demekten kaçınmıyor.

SEDA SAYAN - ERKAN ÇELİK

Seda Sayan 54, Erkan Çelik 34 yaşında. Aralarındaki 20 yaşa aldırmadan aşklarını dolu dizgin yaşıyorlar. Bazen “Evlenecekler” haberleri çıkıyor bazen “Ayrılıyorlar” haberleri. Bu aşkın sosyal medyada başladığını da hatırlatalım. Erkan Çelik’in şarkı sözlerini beğenen Seda Sayan, onu görmek için İstanbul’a gelen Erkan Çelik’ten bir etkilendi, pir etkilendi.

EZGİ CAN - HAKAN URAL

49 yaşındaki Hakan Ural, 33 yaşındaki eşi Ezgi Can’dan 16 yaş büyük. 2005’ten beri evliler. Bir de çocukları var. İlişkilerinin başında dedikodulardan çok çektiler. Hakan Ural için Saray Halıları’nın sahibinin torunu olan Ezgi Can’la parası için birlikte olduğu iddiaları ortaya atıldı. Bunlar hiç doğru çıkmadı. Hakan Ural bugünlerde yeni bir TV programına da başladı. Mutlulukları daim olsun.


SİNEM KOBAL - KENAN İMİRZALIOĞLU

43 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu ile 29 yaşındaki Sinem Kobal 14 Mayıs 2016’da herkesin gıpta ile baktığı bir düğünle evlendi. 14 yaşlık fark hiçbir engel teşkil etmedi. Kenan Bey’in tek isteği bir an önce çocuk sahibi olmak. Yaş itibariyle haklı da. Sinem Hanım ise biraz daha bekleme niyetinde. Aralarındaki tek sorun bu gibi görünüyor. Bu yıl bebek haberi alırsak şaşırmayacağım.

ALİ KÜÇÜKBALÇIK - KİBARİYE

Kibariye 56, eşi Ali Küçükbalçık 36 yaşında. 1999’dan beri evliler. Aralarındaki 20 yaş bugüne kadar önemli bir sorun yaratmadı. Bir çocukları var. Zaman zaman Ali Küçükbalçık’ın çapkınlık haberleri çıksa da Kibariye kocasına kol kanat geriyor. Daha 10 gün önce Ali Bey iki kadınla bir kulüpte eğlenirken görüntülenince Kibariye, “Erkektir, gezecek tabii” deyip yine durumu kurtardı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder