Faik Gürses Yılmaz bey
HABERİ PAYLAŞ

Yılmaz bey

Haberin Devamı

Sahaya çıkınca verilen demeçlerin aslı astarı olmadığı nasıl da anlaşılıyor. “Antalya kampı iyi geçti...” “Falanca futbolcu bombalayacak, bir başkası infilak edecek” derken Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kasımpaşa maçında lastiği ile birlikte stepnesi de patladı.
Beşiktaş’ın yediği gollerde, şu yanlışları da görmeden edemeyiz. Kornerden gelen topa nasıl pozisyon alacağını kendi kendine tartışırken Uğur İnceman, Merthan golü attı. İkinci golde Ramazan, orucu erken erken açtı. Penaltıda da hakemler haklıydı. Ramazan yine terse gitti. Beşiktaş’ın devre sonunda attığı gol ise hazırlanış açısından mükemmeldi.
Yılmaz Vural Kasımpaşa’yı sadece bu maça hazırlamamış, ilerisi için de kurmuş. Sezon başındaki o pısırık takım gitmiş, rakip kim olursa olsun kafa tutan bir takım yaratmış. Beşiktaş’ta dama taşları oynayınca işler düzgün gitmiyor. Sivok- Ferrari ile Ernst’in hemşehrisi Fink olmayınca Siyah- Beyazlılar’ı karalar bağlıyor. Bir boksörün dayak yediği gibi ringde yerden yere vuruluyor. Yani ABANDONE vaziyeti.
Mustafa hoca neredeyse havlu atacaktı İnönü’ye allahtan devre oldu. 2. yarıya Necip ve Holosko ile başladı Beşiktaş. Sonra da Nobre ile forveti dörtledi. Ama bu değişiklikler Beşiktaş’ı fileyle tanıştıramadı.
Sadece Necip, Antalya kampından bu yana aranan adam olacağını gösterdi. Yılmaz hoca dersine iyi çalışmış. Mustafa hoca ise yayıncı kuruluşa sezon sonunda otelinin başına geçeceği mesajını vermişti. Ne söylesem: Kasım PAŞA’ya, Yılmaz BEY bayağı yakışıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder