Magazin Yılmaz Erdoğan'dan Cem Yılmaz'a cevap: O yarışı görmedim

Yılmaz Erdoğan'dan Cem Yılmaz'a cevap: O yarışı görmedim

Paylaş
Yılmaz Erdoğan'dan Cem Yılmaz'a cevap: O  yarışı görmedim

Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz'ın 'Ben komedyenler arasında son sırada geliyorum. Bunun nedeni de onlara tur bindirmem'' sözlerine yanıt verdi.

'İstanbul Komedi Festivali' Yılmaz Erdoğan'ın Maslak Uniq Hall'deki 'Münaşaka' gösterisiyle sona erdi.

Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz'ın ''Komedyenler arasında sonuncuyum. Çünkü hepsine tur bindirdim'' açıklamasına şöyle cevap verdi: ''Ben o yarışı görmedim, ne zaman yapmış?''

Hemen ardından, Ata Demirer'e yeni filmi 'Oganize İşler 2'de rol vereceğini açıkladı.



CEM YILMAZ: SAHTEKÂR ŞÖHRETLER...

Geçen hafta 'Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum'a konuşmacı olarak katılan Cem Yılmaz, dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.



Meslek hayatında keşkelerinin olmadığını ve sınırlarını bildiğini söyleyen komedyen Cem Yılmaz ''Yıllarca televizyon programı yapmam için teklif geldi ama başarısız olacağımı bildiğim için kabul etmedim. Kendimi izlemek istemem ki. Katrilyon teklif etseler cevabım 'Hayır'. İlk reklam filminde maaşımın 1 milyon katını teklif etmişlerdi. 'Bana uygun değil' diyerek onu da reddettim'' demişti.

Finansal yönden başarılı bir yapımcı olmadığını belirten Cem Yılmaz, 'G.O.R.A'dan 100 bin TL zarar ettim. Çok büyük filmlerden, küçücük zarfla para aldığımız oldu'' şeklinde konuşmuştu

''ONLARIN İLİŞKİSİ MEKANİK''

Hiç fan kulübü olmadığını dile getiren komedyen, ''Sevilmek kadar sevilmemeyi de normal karşılıyorum. Ki açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı