Spor Yılmaz Vural, Daum'a sert çıktı

Yılmaz Vural, Daum'a sert çıktı

Paylaş
Yılmaz Vural, Daum'a sert çıktı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamaya Yılmaz Vual'dan sert yanıt geldi

Daum’un açıklamalarını Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem programına katılarak değerlendiren Yılmaz Vural, “Bir yanda 4 milyon dolarlık Daum, değir yanda 400 bin dolarlık Yılmaz Vural ve sonuç ortada 3-1” dedi.

"DAUM’UN AÇIKLAMALARINI ANLAMADIM"

Daum’un açıklamalarını anlamakta güçlük çektiğini ifade eden Vural, “Daum Türk antrenörlüğünü aşşağılıyor mu, küçültüyor mu, ne demek istiyor? Ben anlamadım. Türk antrenörlerin Daum’un bu açıklamasına karşı harekete geçmesi gerekiyor.

Onun ifadesine göre Türk antrenörler yalan mı söylüyor? Daum ile heç bir sıknıtım yok, karşılaştığım yerde de selam veririm ancak bütün Türk antrenörleri kast ettikten sonra herhalde biri uyandırdı ki ve “sen ne yapıyorsun” diye uyardı ki ardından lafını değiştiriyor. Akıllı bir teknik direktör tutupta maç yapacağı rakip teknik direktörü bu denli motive etmez” dedi.

"ÇIKSIN YILMAZ VURAL DESİN"

İsim vermeden Daum’un kendisini eleştirmesini değinmeye devam eden Vural, “Eğer beni kastediyorsa çıksın açık açık benim ismimi vererek açıklamasını yapsın. Ben nasıl isim vererek konuşuyorsam o da konuşssun.

Bugüne kadar susup derbi kazandıktan sonra çıkıp konuşması yanlış. Zamanlama hatası var. Derbi kazanmışssın ona sevin, Yılmaz ile Ahmet ile ne uğraşıyorsun!” şeklinde konuştu.

"DAUM’U YENİYORUM"

Daum’un kendisini sözcü olarak nitelendirmesi hakkındaki soruyaysa Vural, “Ben Türk antrenörlerinin sözcüsüyüm ve sözcüsü olmaktanda mutlu oluyorum, gurur duyuyorum. Bu benim görevim.

Ben büyük maçlara her zaman daha daha farklı hazırlanıyorum ve bunu gösteriyorum. İşte bir yanda 4 milyon dolarlık adam Daum, dieğer yanda 400 bin dolarlık Yılmaz Vural ve benim takımım Daum’un takımın 3-1 yeniyor. Yılmaz Vural, Daum’u yeniyor.”

2

Haberin Devamı