Spor Yılmaz Vural'la yollar ayrıldı

Yılmaz Vural'la yollar ayrıldı

Paylaş
Yılmaz Vural'la yollar ayrıldı

Kasımpaşa, teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı. Vural ile Kasımpaşa kulübü ortak kararlarını yine ortak bir basın toplantısıyla açıkladı

Kasımpaşa Kulübü, teknik direktör Yılmaz Vural’ın durumuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, Vural, yönetimle takıma yapılacak takviyelerle ilgili sorun yaşadıklarını açıkladı.

Vural, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, yönetime transferini istediği 4 oyuncunun ismini verdiğini kaydederek, "Bu oyuncuların alınması takımı kurtarır, dedim. Beşiktaş’tan Yusuf’a da talibiz. O da bize gelmek istiyor.

Bu katılımlar olursa kesin konuşuyorum, Kasımpaşa’yı ligde tutarız. Yönetim ise ’3-5 milyon lira fazla, bu kadar yük altına giremeyiz, düşersek düşeriz’ dediler. Ben de ’bunu değerlendirin, daha sonra yeniden görüşürüz’ dedim.

Aslında futbolda 3-5 trilyon fazla bir borç değil. Biz zaten genelde genç ve yetenekli oyuncularla birlikteyiz. Takımın maliyeti ucuz. Değişim olmazsa ’o zaman antrenör değişimi olsun’ dedim. Başka antrenörün belki meslek şansı vardır" diye konuştu.

FUAT ÇAPA GÖREVE GETİRİLDİ

Kasımpaşa'da Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlüğe Fuat Çapa getiriliyor...Resmi açıklama saat 14.00'te kulüp binasında düzenlenecek basın toplantısında yapılacak.

Haberin Devamı

ORTAK AÇIKLAMA YAPTILAR

Teknik direktör Yılmaz Vural ve Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısında ayrılık kararını açıkladılar.

Sidal, Vural’ın sezonun ikinci yarısı için istediği transfer katkısını yapamayacaklarını, bu nedenle de kendisiyle ortak bir karar alarak ayrılma kararı verdiklerini ifade etti.

Teknik direktör Vural ise Kasımpaşa’nın başında 16 aylık bir sürecin sona erdiğini kaydederek, "Futbolda bu tür ayrılıklar oluyor. Birlikte düşündük. Kulüp için hayırlı olacağı kanaatine vardık. Burada Kasımpaşa taraftarına mesaj vermek istiyorum. Takımımızın aldığı sonuçlar itibarıyla bir gün olumsuz tezahürat yapmadılar. Kalbimdeki yerlerini ilelebet koruyacaklar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı