Spor 'Yine berabere kalma becerisini gösterecektik'

'Yine berabere kalma becerisini gösterecektik'

Paylaş
'Yine berabere kalma becerisini gösterecektik'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sanica Boru Elazığspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, Sanica Boru Elazığspor'u 1-0 yendikleri karşılaşmanın ardından maçla ilgili olarak görüşlerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Avrupa dönüşü zorlandıklarını belirten Terim,

"İlk yarı biraz zorlandık ama ikinci yarı çok pozisyon bulduk. Yapamadık, yapamayınca 1-0 her zaman geride olan için ümit dolu bir skor. Açıkçası yine berabere kalma becerisini gösterecektik. Maalesef Avrupa maçlarından sonra böyle oluyor. Elazığspor kendi evinde dirençli bir takım ve oynamaya çalışıyor. Enteresan bir gelişme de oldu. Kırmızı kart ve penaltıyla karşı karşıya kaldık. Gördüğüm kadarıyla doğruydu.

Avrupa maçlarından sonra bunu bir şekilde halletmemiz lazım; iyi dönmüyoruz. 1-0'dan sonra sayamadığımız kadar gol pozisyonu var. Defanstan 1-2 kişi dışında herkes pozisyona girdi. Atacaksınız ama bunları. Oyuncularımı kutluyorum yine de kazandık" dedi.

Haberin Devamı

Felipe Melo'nun kaleye geçmesi ve penaltı kurtarması hakkında da konuşan Terim,

"O anda bir sürü tartışma vardı. Sadece atılma değil, kimin geçeceği, eğer gol olursa ne olacağı gibi. Antrenman önceleri Sabri kaleye geçiyor, ama bu tabii başka bir şey. Melo'ya karar verdik o da güzel bir kurtarış yaptı. Enteresan bir gelişme oldu. Ama Şampiyonlar Ligi maçı sonrası 3 puan aldığımız için sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.