Serhan Sokulgan Yine bir Eurovision karmaşası
HABERİ PAYLAŞ

Yine bir Eurovision karmaşası

Haberin Devamı

YİNE BİR EUROVISION KARMAŞASI


Türkiye Eurovision'a 5 yıl ara verdikten sonra 2018'de tekrar katılmaya karar vermişken haberleri de önceden esmeye başladı.

Her Eurovision öncesi 'Acaba kim katılacak? Şu isim gitse daha mı iyi olur' gibi yorumlar asla bitip tükenmez. Ortada daha hiçbir şey netleşmese de herkes fikir yürütüp katılacak hayali isimler belirler.

Yine bir Eurovision karmaşası

Bu yıl da daha evvel Eurovision'a katılan Manga'nın katılacağı söylentileri ortada gezinirken TRT bir açıklama yaparak bunu doğrulamadı bile.

Yine bir Eurovision karmaşası

Aleyna Tilki'den Atiye'ye kadar birçok isim kulislerde dolaşırken, her yıl olduğu gibi bu isim varsayım haberleri hiç değişmeyeceğe benziyor.

Yine bir Eurovision karmaşası

TRT henüz daha bir açıklama yapmazken, Atiye konusunda baskı yapan yönetim bakalım nasıl bir sonuç belirleyecek.

155 POLİS İMDAT'A NEDEN ULAŞILAMIYOR


Acil durumlar, şikayetler için aranan 155 polis ihbar hattına maalesef son zamanlarda çok zor ulaşılıyor. Aciliyetli herhangi bir durumda aradığınız da defalarca çaldıktan sonra açılan 155 telefon ihbar hattında "Şu anda tüm operatörlerimiz doludur" açıklaması ile bir robot ses sizi karşılıyor.

Yine bir Eurovision karmaşası

Geçen günlerde trafikte yaşanan bir olaydan dolayı hemen aradığım ihbar hattında 6 dakika bekledikten sonra, dayanamayıp telefonu kapattım.
Daha sonra, başka bir gün merak edip,aradığım ihbar hattında yine aynı durumla karşılaştım. İstanbul gibi her saniye bir olay yaşanan bir metropolde 155 ihbar hattına ulaşmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlayarak bu vahim durumun acil bir şekilde ilgili birimlerin takip edip düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum.


ARNAVUTKÖY'ÜN 3 KARE ASI


Boğaz hattında doğallığını ve mahalle kültürünü kaybetmeyen ender yerlerden biridir Arnavutköy. Bir kaç yıl evveline kadar sadece balık restoranlarının olduğu Arnavutköy, birkaç ufak pub ve barın açılmasıyla oldukça yükselmeye başladı.

Yine bir Eurovision karmaşası
Hudson

3 yıl evvel açılan Hudson, buranın Bebek Lucca'sı oldu. Birçok insan Bebek dolaylarından buraya akın etmeye başladı.

Yine bir Eurovision karmaşası
ANY

Yemekleri, ambiansı ile kısa sürede çok konuşulan Hudson'u, ANY takip etti. Özellikle pazar günleri canlı müzik eşliğinde yaptıkları Happy Hour'la kalabalıkları sokaklara kadar taşan ANY Arnavutköy'ün gözdesi oldu. İlk bakışta dışardan çok bir özelliği yokmuş gibi gözükse de, oyuncu tayfasından şarkıcısına kadar herkes kısa sürede ANY'nin müdavimi oldu.

Yine bir Eurovision karmaşası
Alexandra Kokteyl Bar

Hemen karşısında yer alan Alexandra Kokteyl Bar daha çok bohem takımın uğrak yeri. Kokteyl konusunda gerçekten iyi olan Alexandra'nın personeli de gerçekten çok başarılı ve arı gibi. 4 katlı Alexandra'nın küçücük terası çok samimi ve tam boğaza karşı kuş bakışı içki yudumlamalık.

HANGİ YUNAN ADASINA KONMAK İSTERDİNİZ?


Son 5 yıldır Yunan adalarında tatil yapma popülerliği hızla çoğalarak devam ediyor. Daha evvel de yazdığım gibi Türk insanının daha az bütçeyle çok keyif alarak tatil yapma isteğine cevap veren Yunan adaları bu konuda vazgeçilmez.

Yine bir Eurovision karmaşası
Mikonos

Herkesin gözü Mikonos'ta olsa da, birçok kişi diğer adaları da keşfetmiş durumda. Sadece Mikonos ve Santorini gibi popüler adalarla sınırlı kalmayan Yunan adalarında, benim tercihim hep gizli saklı olanlarda. 3 yıl evvel Atina'dan tekne ile başlayarak yaptığımız seyirde Kitnos, Serifos en gözüme çarpanlardan olmuştu.

Yine bir Eurovision karmaşası
Thasos

İstanbullu çoğu tatilci arabasıyla Thasos'a kaçarken, Bodrum'da olanlar Kos dışında özellikle bu yıl Leros ve Kalimnos'u tercih ediyor.

Ayrıca bu adalara gitmek için tekneniz olması gerekmiyor.
Bodrum Turgutreis'den feribotla hem Leros'a hem de kalimnos'a 20 euro gibi bir rakama kısa sürede ulaşabiliyorsunuz.
Çeşme'den gidilen Sakız Adası zaten İzmir insanı için vazgeçilmez.
Kuşadası'ndan her gün Samos Adası'na da feribot mevcut.

Yine bir Eurovision karmaşası
Midilli

Ayvalık'ta olanlar Midilli, Fethiye'de olanlar da Meis Adası'na mekik dokuyor. Tüm bu adaların hepsinde havaalanı bile mevcut. Diyeceğim şu ki, herhangi bir Yunan adasına gitmek için, çok paralar harcamayıp uçaksız ve teknesiz geçip, buralardan da diğer tüm Yunan adaları, hatta Atina'ya feribotla bile ulaşmanız mümkün.


KALAMIŞ'DA YUNAN EZGİLERİ


Anadolu Yakası eğlence konusunda çok sakin görünse de, her zaman gizli bir hareketliliği vardır. Konaklamak için gittiğim Wyndham Kalamış Otel'in roof katında yer alan Ouzo Restoran'a çıktığımda bambaşka bir eğlence ile tanıştım.

Yine bir Eurovision karmaşası

İstanbul ve Yunanistan'da yıllardır sahne alan Yorgo Kertis, sahnede bambaşka bir hava estiriyor. Kendinizi adeta Atina'da bir tavernada hissediyorsunuz. İçerde 200 kişi hep bir ağızdan şarkı söyleyip, Yorgo'nun şarkılarına eşlik ederken, bir yandan da masaların üstünde coşuyordu.

Yine bir Eurovision karmaşası

Bambaşka bir ambiansı olan Ouzo Restoran'da Yorgo, Yunanca ve Türkçe şarkıları öyle güzel harmanlıyor ki, herkes kendinden geçiyor.

Yine bir Eurovision karmaşası

AJDA PEKKAN'DAN AKUSTİK ALBÜM GELİYOR


Son yıllarda dur durak bilmeyen Ajda Pekkan, neredeyse her gününü stüdyolarda geçiriyor. Kendi albüm ve single çalışmaları dışında birçok projede yer alan Ajda, yıllardır düşündüğü akustik albüm projesi için geçtiğimiz hafta aranjör
Volga Tamöz ile çalışmalara başladı.

Yine bir Eurovision karmaşası

Repertuvar konusunda heyecanlı olan Ajda Pekkan, bugüne kadar söylediği şarkılardan hangilerini seçeceği konusunda da çok kararsız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder