Gündem Yine eşe infaz, yine intihar

Yine eşe infaz, yine intihar

Paylaş
Yine eşe infaz, yine intihar

Boşanmak isteyen karısını silahla öldürdü, daha sonra da evinde kafasına ateş ederek intihara kalkıştı. Benzer bir olay geçen ay tekrar yaşanmıştı

İstanbul Bayrampaşa'da, boşanmak isteyen karısını silahla öldürdüğü iddia edilen adam intihar girişiminde bulundu. Ümraniye'de de 9 Şubat'ta 2 çocuk annesi Arzu Yıldırım (33) adlı kadın, kendisini tehdit eden, ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi Mustafa Metin Çilingir (54) tarafından sokak ortasında kurşunlanarak öldürülmüş ve Metin Çilingir, bundan 1 gün sonra da babasının mezarı başında intihar etmişti.

Haberin Devamı

>> BOŞANMAK İSTEYEN EŞE İNFAZLAR BİTMİYOR

Bayrampaşa'da bugün yaşanan olayda, Kocatepe Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde çalışan 29 yaşındaki Serpil Kamay'ı boşanmak istediği gerekçesiyle öldürdüğü belirtilen Hüseyin Kamay., Kağıthane'deki evinde intihar girişiminde bulundu. Kamay, evde başına bir el ateş etti. Polis ekipleri tarafından ağır yaralı bir vaziyette bulunan Kamay, hastaneye kaldırıldı.

POLİS ONU ARIYORDU

Kendisine boşanma davası açan 13 yıllık eşi Serpil Kamay'ı çalıştığı işyerinde öldüren taksici Hüseyin Kamay, cinayetten sonra gittiği evinde 4 saat sonra kafasına ateş ederek intihara teşebbüs etti. Eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan Hüseyin Kamay'ın izini sürmek için Kağıthane' Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Okul Caddesi'ndeki Yunus Gezmiş Apartmanının 3'üncü katında bulunan evine giden cinayet masası polisleri, komşuların" evden silah sesi geldi" demesi üzerine çilingirle kapıyı açtılar.

Haberin Devamı

KOMŞULARI ŞAŞIRDI

Kapının açılmasıyla içeri giren dedektifler Hüseyin Kamay'ı kanlar içinde yerde buldu. Ağır yaralanan Hüseyin Kamay ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamay ailesinin iki yıl önce de küçük oğulları Furkan Kamay'ın soba zehirlenmesi sonucu öldüğü ortaya çıktı. Olayı duyan komşuları Kamay'ın çok değerli bir insan olduğunu neden böyle bir şey yaptığını anlamadıklarını belirterek şaşırdıklarını ifade ettiler. Kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Hüseyin Kamay'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

"AVUKAT PARASI TOPLAYARAK BOŞANACAĞINI SÖYLÜYORDU"

Serpil Kamay'ın öldürüldüğü tekstil atölyesinin sahibi Mehmet Güven, "Eşinin uyuşturucu alarak kendisine şiddet uyguladığını, dövdüğünü söylemişti. Pazartesi günü burada işe başladı. Avukat parası toplayarak boşanacağını söylüyordu. Bende kabul ettim. Pazartesi maaşı ve işlemlerini konuşacaktık. Sabah personel gelirken arkadan bir erkek sesi duydum. Oraya gitmemle silah sesleri başladı. Saldırgana engel olmak istedim ancak silahı bana doğrultarak aradan çekilmemi söyledi. Daha sonra makinaların olduğu yere kaçan Serpil'in yanına gitti ve kafasına 2 el ateş etti" dedi.

Haberin Devamı

"SIRA SENDE DEDİ"

Savcının incelemesinin ardından genç kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gözyaşları içinde işyeri önünde bekleyen Baba Fahri Uygun, "Aralarında sorun vardı. Kızıma karşı şiddet uyguluyordu. Kızımı öldürdükten sonra beni arayıp 'Sıra sende' dedi. Daha önce de benim yüzümü bıçakla yaralamıştı. Kızım boşanmak için dilekçe vermişti. 11-12 yıldır evliydiler" diye konuştu.

DHA