Türkiye (Son Dakika) Yine eski sevgili dehşeti

Yine eski sevgili dehşeti

Paylaş
Yine eski sevgili dehşeti

Aydın'da bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı ile bugün tekrar buluşan Gökhan Y., tartıştığı Melike Ö.'yü yanında getirdiği pompalı tüfek ile sırtından vurdu. Ağır yaralanan Melike Ö.'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi

Olay, bugün saat 17.15 sıralarında Zafer Mahallesi 117 Sokak’ta meydana geldi. Bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra ayrılan Melike Ö. ve Gökhan Y., bugün konuşmak için bir araya geldi. İkili arasında tekrar çıkan tartışmada Gökhan Y., iddiaya göre Melike Ö.’ye "Seni vururum" diye tehdit etti.

Gökhan Y’nin tehdidine karşı Melike Ö., "Sen sinek bile vuramazsın" diyerek yanından ayrıldı. Melike Ö.’nün arkasından koşan Gökhan Y., yanında getirdiği pompalı tüfek ile Melike Ö.’yü sırtından vurarak kaçtı.

Olayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri kaçan Gökhan Y’yi yakalamak için çalışma başlatırken, ağır yaralanan Melike Ö., ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Melike Ö.’nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan olay yerinden kaçan Gökhan Y., bir süre sonra Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi Amirliği’ne giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


Cem ULUCAN / AYDIN, (DHA)

Haberin Devamı