Halil Üner Yine son maç
HABERİ PAYLAŞ

Yine son maç

Yazık bu kadar iyi başladığımız bir maçta yine kaybettik. Son maçta Sırbistan’ı yenmemiz, Almanya’nın da Litvanya’yı mağlup etmesi lazım. Litvanya’nın Almanya’yı aşması normal. Bizim Sırbistan’ı yenmemiz çeyrek finale çıkmamız demek. Ancak saha içindeki iniş çıkışlar ve anlamsız hücum tercihleri beni bile zaman zaman ümitsizliğe itiyor. Ne güzel başlamıştık... Nowitzki’yi çok iyi savunarak ve Almanya’nın en zayıf bölgesi olan içeriden Ömer ve Enes ile sayılar bularak bu maçı yüzde yüz kazanırız diyorduk.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Nowitzki ve Hamann’dan sonra en etkili oyuncuları olan Belzing’e Hidayet nefes aldırmıyordu. Bu süreçte Enes’e geçen her topta Nowitzki ve Hamann’ın çaresizliğini görünce bu maçı kaybetmemiz imkansız diye düşünmeye başladı. Düşünmez olsaydım! Birden bire sahadaki bu görüntü gitti ve içeriye pas vermeyi bırakıp yine dışarıdan bombalamaya başladık. Yüzde 29 olan üç sayı yüzdemizle maç kazanmamız çok zordu. Buna bir de yüzde 45 gibi bir serbest atış yüzdesi eklenince maçı Almanlar’a hediye ettik.

Bu Almanya takımı Nowitzki’nin böyle kötü oynadığı hiçbir maçı kazanamaz. Benim anlamadığım en önemli konu son üç maçtır aynı hataları tekrar etmemiz. Kerem Tunçeri’nin şansızlığına ve formsuzluğuna bir de Ender’in düşük yüzdesi eklenince üstün olduğumuz oyun kurucu mevkisinde rakiplerimize boyun eğdik. Hamann 8 sayı 3 asist, Schaffartzik 10 sayı 5 ribaunt 3 asitlik istatistik sergiledi. Bizim guardların (Kerem 3 sayı 1 asist, Ender 5 sayı 2 asist) sergilediği performans galibiyete yetmedi. Turnuvada darmadağın olan Sırpları yenmemiz normal. Lütfen oyuncularımıza güvenelim. Normal performanslarını sergilemeleri halinde bu işi başarırız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder