Gündem YKS giriş belgesi bugün mü açıklanıyor? Sınav giriş yerleri saat kaçta açıklanacak?

YKS giriş belgesi bugün mü açıklanıyor? Sınav giriş yerleri saat kaçta açıklanacak?

Paylaş
YKS giriş belgesi bugün mü açıklanıyor? Sınav giriş yerleri saat kaçta açıklanacak?

YKS giriş belgesi bugün mü açıklanıyor? Milyonlar bu sorunun yanıtını arıyor. Sınava 10 gün kala nefesler tutuldu, ÖSYM'den açıklama bekleniyor.

YKS giriş belgesi bugün mü açıklanacak? 30 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan YKS'ye katılacak olan adaylar bu sorunun cevabını merakla bekliyor. Sınava 10 gün kala nefesler tutuldu. Sınav giriş yerlerinin her an açıklanabilir olması heyecan katsayısını da artırmış durumda...

Haberin Devamı

YKS SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Daha önceki üniversite sınavlarına baktığımızda sınav giriş belgeleri 1 hafta-10 gün içinde erişime açılıyordu. YKS'ye 10 gün kaldığı göz önünde bulundurulursa sınav giriş yerlerinin bugün-yarın açıklanması bekleniyor. Sınav giriş belgesi açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ ÖĞRENME

Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden sınav tarihinin 10 gün öncesinden başlamak üzere edinebileceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacaktır.

YKS NE ZAMAN?

TYT, 30 Haziran 2018 Cumartesi günü yapılacaktır. Sınav, 10.15’te başlayacak ve 135 dakika sürecek. AYT, 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak. Sınav, 10.15’te başlayacak ve 180 dakika sürecek. YDT, 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak. Sınav, 15.45’te başlayacak ve 120 dakika sürecek.

Haberin Devamı