Spor Yobo: Hayal kırıklığı yaşadık

Yobo: Hayal kırıklığı yaşadık

Paylaş
Yobo: Hayal kırıklığı yaşadık

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Joseph Yobo, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta düş kırıklığı yaşadıklarını söyledi

Yobo, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, kendisinin ilk derbisi olduğunu belirterek, "Olağanüstü bir atmosfer vardı, ancak sonuç anlamında ve takımın performansı anlamında düşkırıklığı yaşadık" dedi.

Galatasaray’ın yaşadığı problemlerle ilgili yapılan yorumları kafalarına takmadıklarını ifade eden Nijeryalı futbolcu, şöyle devam etti: "Galatasaray büyük bir takım. Derbi maçların sonucunu tahmin edemiyorsunuz. Bugün kazanmak istiyorduk, olmadı. Bir başka açıdan baktığımızda ’kaybetmedik’ diyebiliriz.

"TELAFİ EDECEĞİZ"

Son 3 maçta yükselen bir grafiğimiz vardı. Onu devam ettirmek istiyorduk, ancak 2 puan kaybettik. Bundan sonra bunu telafi edecek performanslar ortaya koyabiliriz." Yobo, duran toplarda gol bulmak için ileriye çıktığını, bundan sonraki maçlarda da duran toplarda gol atabilmek için elinden geleni yapacağını kaydetti.

ALEX: "KÖTÜ BİR OYUNDU"

Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza ise maçla ilgili söylenecek çok fazla şeyin olmadığını ifade ederek, "Seyir zevki yüksek bir maç değildi. Galatasaray bizim hatalarımız üzerine kurulu bir stratejiyle oynadı. Bazen istediklerini elde ettiler. İki taraf adına da kötü bir oyundu" dedi.

Brezilyalı futbolcu, rakipleriyle daha önce yaptıkları derbilerde olduğu gibi ilk saniyeden itibaren maçı kazanmak istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Galatasaray 10 senelik bu tarihin üzerine galibiyet almak için geldi. Futbolcular olarak ilk saniyeden itibaren diğer senelerde olduğu gibi kazanmak istedik.

Çok az sayıda topla buluştum. Çoğunda faulle durduruldum, ama bunu bahane olarak söylemiyorum. Öz eleştiri yaptığım bir nokta. Bu durumdan kaçmam gerekiyordu.

Biz kolektif olarak başarılı olamadık. Yanlışlarımızı görüp, bundan sonra ’nasıl düzeltebiliriz’ diye düşünmek lazım. Kolektif olarak bekleneni veremedik ve maç berabere bitti."

Haberin Devamı