Spor Yobo İstanbul'a geldi

Yobo İstanbul'a geldi

Paylaş
Yobo İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'dan kiraladığı Nijeryalı futbolcu Joseph Yobo Türkiye'ye geldi

Menajeriyle beraber THY'nin tarifeli uçağıyla 04:20'de Londra'dan İstanbul'a gelen Yobo'yu Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı.

"BÜYÜK HEDEFLER İÇİN FENERBAHÇE'Yİ SEÇTİM"

Sezon sonuna kadar Everton'dan kiralanan Yobo Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Nijeryalı futbolcu, Everton'dan ayrılmanın kendisin için kolay olmadığını ancak hedefleri doğrultusunda büyük bir takımda yer alması gerektiğini ve bu nedenle Fenerbahçe'yi seçtiğini belirtti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2643","2643","201009","2643-8.jpg");



"EMRE BENİM İYİ ARKADAŞIM"

Yobo yeni takım arkadaşı Emre Belözoğlu'nuncastle United'da oynadığı dönemde kendisine yönelik yaptığı iddia edilen ırkçılık suçlamaları için, "Emre benim iyi arkadaşım.

Onunla karşılıklı oynadık. Centilmence ve güzel ilişkilerimiz oldu. Onunla aynı takımda oynayacak olmaktan dolayı da çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Sempatik hareketleriyle dikkat çeken sarı-lacivertlilerin yeni transferi Yobo, terminal çalışanları ve taraftarlar ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe'nin yeni savunmacısı Yobo'nun bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

ENVER ALAS/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı