Spor Yobo kalmak istiyor

Yobo kalmak istiyor

Paylaş
Yobo kalmak istiyor

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Nijeryalı savuna oyuncusu Joseph Yobo, sarı-lacivertli takımda kalmak istediğini söyledi

Fenerbahçe Gazetesi’nin 87. sayısında röportajı yer alan Yobo sezon sonuyla ilgili planlarını, "Everton’dan ayrılırken beni isteyen başka kulüpler vardı, ben özellikle Fenerbahçe’de oynamak istedim ve buraya gelmeden önce Fenerbahçe’nin büyük bir takım olduğunu biliyordum.

Sezon sonunda ne olur bilemiyorum. Kulüplerimizin arasında yapacakları anlaşma durumuna göre dönmek zorunda kalırsam gideceğim takım sadece Everton olur, bir başkası olmaz.

Ama Fenerbahçe’de kalıp burada futbol oynamak istiyorum. İstanbul’u, Fenerbahçe’yi ve taraftarlarını çok seviyorum. Burada mutluyum" şeklinde anlattı.

"HERKES ŞAMPİYON OLAMAZSINIZ DEDİ"

Yobo, Fenerbahçe’nin sezonun iki yarısındaki farklı performanslarla ilgili soru üzerine de şunları kaydetti: "Ligin ikinci yarısındaki tüm yorumların değişmesinin sebebi, takım olduğumuzu ispatlamamız oldu.

Herkes bizim için ’Fenerbahçe böyle giderse şampiyon olamaz’ diyordu, fakat şimdi ise bu yorumlar tam tersine döndü. Biz Fenerbahçe’yiz, biz bir takımız...Bunu herkese göstermiş olduk.

Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın, Aykut hocamızın ve yönetimin de bizden beklediği bu, başarı. Hep birlikte kenetlenerek hedefe doğru yürüyoruz."

EN İYİ ARKADAŞI MEHMET TOPUZ

Saha dışında hangi futbolcuyla iyi anlaştığı sorulan Yobo, takımdaki bütün futbolcularla arasının iyi olduğunu, ancak Mehmet Topuz’un farklı olduğunu kaydederek "Bir isim vermem gerekirse Mehmet Topuz diyebilirim. Çünkü o beni nefes alamayacak derecede güldürüyor" dedi.

"VOLKAN BİZİM İÇİN ŞANS"

Nijeryalı futbolcu sarı-lacivertli ekibin kalecisi Volkan Demirel ile ilgili olarak da "Biz defansta Lugano ile iyi anlaşıyoruz ama Volkan gibi bir kaleciyi arkamızda hissetmek bize daha çok güven veriyor. Volkan gerçekten çok iyi bir kaleci, onunla aynı takımda oynamak benim için bir şans diyebilirim" şeklinde değerlendirme yaptı.

Haberin Devamı