Spor Yobo olmazsa alternatifi Diakhate

Yobo olmazsa alternatifi Diakhate

Paylaş
Yobo olmazsa alternatifi Diakhate

Fenerbahçe, uzun süredir bonservisini almak için uğraş verdiği Joseph Yobo'nun alternatifini Fransa'da buldu

Fenerbahçe'nin bonservisi almak için uğraştığı Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo, kulübü Everton'a sarı-lacivertli takımda oynamak istediğini bir kez daha yineledi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık oynayan Joseph Yobo, Everton Başkanı Kenwright'la bir kez daha görüştü. Kulüp başkanı Kenwright başka teklifler de alan Yobo'ya bunları değerlendirmeleri gerektiğini belirtirken, Nijeryalı oyuncu aynı tavrını korudu. Başkan Kenwright, Fenerbahçe'de kalmak isteyen Yobo'ya sarı-lacivertli kulüple bu hafta içerisinde yeniden masaya oturacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe hafta içerisinde Joseph Yobo konusuna son noktayı koymak istiyor. Sezon hazırlıkları başlayıncaya kadar yabancı stoperini kesinleştirmek isteyen sarı-lacivertiler eğer anlaşma sağlanmazsa Yobo defterini kapatacak. Nijeryalı yıldızın bonservisi alınmazsa teknik direktör Aykut Kocaman'ın ilk tercihi Lyon'da oynayan Pape Diakhate olacak. Geçen sezon da gündeme gelen 27 yaşındaki futbolcu Lyon'da 17 maçta forma giydi. Diakhate Senegal Milli Takımı’nda Fenerbahçeli oyuncular Niang ve Dia ile birlikte görev yapıyor.

Haberin Devamı