Spor Yobo olmazsa hedef Lucio

Yobo olmazsa hedef Lucio

Paylaş
Yobo olmazsa hedef Lucio

Yobo'nun bonservisini almak konusunda ilerleme sağlayamayan Fenerbahçe, Brezilyalı stoper Lucio için girişimlere başladı

Fenerbahçe geride kalan sezon kiralık oynattığı Yobo'yu bonservisiyle almak için haftalardır çaba harcıyor. Ancak Yobo'nun kulübü Everton'la yapılan görüşmelerde bir türlü sonuç alınamadı.

İngiliz kulübünün hiçbir indirime yanaşmaması üzerine Fenerbahçe, yavaş yavaş Yobo'dan vazgeçme aşamasına gelirken, teknik direktör Aykut Kocaman yönetimle bu konuda yaptığı toplantıda çok önemli taleplerde bulundu.

Stoper arayışında adeta kılı kırk yarmaları gerektiği mesajını veren Kocaman şunları söyledi: Bu mevkide yabancı hakkımızı kullanırken hata yapamayız. Yobo olmadığı takdirde en isabetli kararı vermek zorundayız.

Özellikle Avrupa maçlarını düşünürsek neredeyse sıfır hatayla oynayacak tecrübede, çok usta bir isim almalıyız. Kalitesi tartışılmayacak, takıma yüzde yüz güven veren ve hırsıyla takımı ateşleyebilecek bir futbolcu olmalı.

Ayrıca savunmadan ileriye iyi paslar atabilmeli. İnterli Lucio bu tanıma uyuyor. Bizim parasal şartlarımıza uyarsa transfer edilmesini isterim."

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın 33 yaşında olmasına rağmen Brezilyalı stopere hayranlığı yıllardır biliniyor.

Geçen hafta yine Aykut Kocaman'ın isteği üzerine Chelsea'nin Brezilyalı stoperi Alex'i takibe alan yönetim, şimdi transfer listesine Lucio'yu da ekledi.

Eğer Yobo defteri kapatılırsa Lucio için de düğmeye basılacak. 2 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen mutlu olmadığı gerekçesiyle İnter'den ayrılmak isteyen Lucio, geçtiğimiz günlerde eski takımı Bayern Münih'e dönmek istediğini söylemiş ancak Alman kulübü tarafından kabul görmemişti.

Haberin Devamı